Masumlar Apartmanı 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Safiye'den Bir İlk! İşte Masumlar Apartmanı Yeni Fragman...

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Safiye Naci ile baş etmeye çalışıyor. Bunu da yemek yaparak aşmaya çalışıyor. Naci, 'Ne yaptınız benim Safiye'ye diye hesap soruyor.' Safiye annesinin hayaline ilk kez susmasını söylüyor. Öte yandan İnci babasını hastanede ziyarete gidiyor ve hakkını helal etmediğini söylüyor. Peki yeni bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı...

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si yıllar sonra sevdiği adamın dönmesiyle zor günler geçiriyor. Aslında o zor günler onun sorunlarıyla bir kez daha yüzleşmesini sağlıyor. Naci, Safiye'yi iyileştirir mi bilinmez, ama yeni fragmanda ona iyi geldiğini görebiliyoruz.

Öte yandan İnci'nin babasıyla olan büyük sınavı da yeni fragmana konu oluyor. Ölüm döşeğinde de olsa İnci babasını affetmiyor...

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Han, Naci’nin kendisiyle ilgili geçmişten bir sırrı bildiğini öğrenir. Bu, Naci’ye daha da bilenmesini sağlar. Esat’tan tamamen vazgeçen Gülben, yeni bir heyecana kucak açar.

İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez. İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar.

Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye’yi allak bullak eder. Üstüne Naci hakkında öğrendiği bir gerçek Safiye’ye yıllardır sakındığı bir adım attırır.

Aşağıdaki Haberler de İlginizi Çekebilir

Masumlar Apartmanı Dizisinde Harikalar Yaratan Ezgi Mola'nın Üstün Oyunculuk Performansına Övgüler Yağıyor!
Birkan Sokullu'nun Herkesi Şaşırtan Değişimi! O Projedeki Halini Görünce Utanıyor!

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'