Masumiyet Setinde Kaza! Hülya Avşar, Ertuğrul Postoğlu’nu Hastanelik Etti

FOX TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinde yaşanan kaza, setin durmasına sebep oldu. Başrollerinde İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisi, kısa zamanda en çok konuşulan dizilerin başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin setinde Hülya Avşar, Ertuğrul Postoğlu’na rol gereği tokat attı. Tokat sonrası başarılı oyunucu hastanelik olurken, dizinin setine ara verildi. İşte Masumiyet dizisinde yaşananlar…

Hülya Avşar, Ertuğrul Postoğlu’nu Hastanelik Etti

Milliyet’te yer alan habere göre; Hülya Avşar Ertuğrul Postoğlu’na rol gereği tokat attı. Sahne sonra acı içinde kalan 54 yaşındaki oyuncunun çene kemiği çıktı. Hastaneye götürülen Postoğlu, tedavinin ardından birkaç gün sonra sete dönecek.

MASUMİYET KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

ERTUĞRUL POSTOOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

25 Ocak 1967 Malatya doğumludur. İstanbul Şehir Tiyatro’sunda 30 yıl birçok oyunda roller oynamış 2019'da emekli olmuştur. 32 yıldır birçok yerli yabancı film dizi, TV ve radyolarda reklam seslendirmeleri yapmaktadır. Aynı zamanda 27 yıldır da Kanal D’nin kurumsal tanıtım sesidir.Oyunculuk kariyerini 2014-2016 yıllarında yönetmenliğini önce Cevdet Mercan sonra da Altan Dönmez’in üstlendiği Paramparça dizisi ile televizyona taşımıştır. Daha sonra da Diriliş Ertuğrul, Fi, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Elimi Bırakma, Payitaht ve Uyanış B.Selçuklu dizilerinde rol almıştır.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"