Mastürbasyon Yapmakta Utanılacak Hiçbir Şey Yok! Kadınlar İçin Orgazm Olma Rehberi

Kadının kendi vücudunu tanıması ve yaşadığı cinsel deneyimlerden keyif alabilmesi adına mastürbasyon konusunda deneyimli olmasının artıları oldukça fazla. Bedeninizi tanımak için bu yolculuğa doğru şekilde çıkın!

Ortamı hazırlayın.

Öncelikle ışıkları kapatın, birkaç mum ya da tütsü yakabilirsiniz. Bu sizin için bir ritüel gibi olmalı. Arkaya da hafif bir müzik açın.

Yanınıza biraz masaj yağı alın.

Vücudunuz kendi sıvısını zaten salgılar ama bazen bu yeterli olmayabilir. Bu nedenle güzel kokulu masaj yağlarından alabilirsin.

Zihninizi tamamen özgür bırakmaya çalışın.

Geçen gün gördüğün ve endorfin salgılamanı sağlayan o kişiyi düşünmekle işe başlayabilirsin.

Vaktiniz bol, acele etmeyin.

Kendi vücudunuza dokunmanızdan daha doğal hiçbir şey yok. Kendinizi tanıyın. Kendinize dokunun.

Erojen bölgelerinizi keşfetmek son derece önemli.

Kulaklarınızı, boynunuzu, meme uçlarınızı tanımaya başlayın.

Dilerseniz seks oyuncakları edinin.

Vibratör alabilirsiniz gerisine biz karışmıyoruz.

Erotizmi ya da pornografiyi düşünün.

Hayal gücünüzde bunları oluşturamıyorsanız seksi bir video izlemeye başlayabilirsiniz.

Eğer klitorisinizi keşfetmek istiyorsanız;

Klitoris, iki dudağın üst kısmında bulunan genellikle inci boyutlarında bir organdır. Binlerce sinir ucuyla dolu olan klitoris, cinsel organın en hassas bölümüdür. Bu nedenle de çoğu kadın klitoral orgazm yaşar.

Klitoral orgazm yaşamak için;

Öncelikle içeriğin en başında dediğimiz şeyleri uygulamakla işe başlayın. Sonra rahat bir yere geçerek, vajinanıza V hareketleri ile dokunun.

Klitorisinize hafif baskılar yapın ve ilerleyen dakikalarda daha sert ve hızlı olun. Orgazm olana kadar bunu devam ettirin. Dilerseniz, vibratör de kullanabilirsiniz.

Vajinal orgazm yaşamak için;

Vajinal orgazm, klitoral orgazma göre daha zor olsa da bu eğlenceli olmayacağı anlamına gelmiyor. Vajinanıza yağ sürerek başlayın. Yeterince ıslak olması gerekiyor. Daha sonrasında, parmaklarınızla ya da bir seks oyuncağı ile girin.

Parmaklarınız ya da oyuncağınızla dairesel ve ileri geri hareketler yapın.  G noktanızı bulmaya özen göstererek o noktaya basınç uyguladığınızda yıldızlara ulaşabilirsiniz. Biraz sabır lazım :) Olmazsa da dert değil çünkü çoğu kadın vajinal orgazma ulaşmakta güçlük çekiyor.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
29.09.2018

kadınlar için yapılmış bir içerik ve bunu okuyup anlamsızca sinirlenen yurdum erkekleri 😂 hepinize topluca cevap veriyorum . kardeş size ne ? bir kadın organını kullanarak küfür etmek, Onedio'da her gün enaz 1 cinsel içerik olduğunun farkında olduğu halde kadın mastürbasyonu fikrini fazla bulmak , mastürbasyon yapan kadini azmış ve erkekler yetmiyor diye suçlamak.. ve hepinize sorsak harika muhteşem olağanüstü erkeklersiniz değil mi ..

04.09.2020

Ne demek istediğini anlamadım

29.09.2018

"Vibratör alabilirsiniz fakat bazen bir duş başlığı bile iş görür." diyen editör medeni fakat damacanaya hallenen adam sapık.

29.09.2018

bilgilendirme açısından güzel içerik. masturbasyon herkese lazım. bunda utancak bişey de görmüyorum. kadının yaptığı herşey sakıncalı göründüğü için bu konuda da toplum baskısı yiyo. sonra kadınlar neden yatakta mal gibi duruyo diye şikayet ederler. ayrıca nereye ne yapacağını bilmeyen erkeklere de lazım bu bilgiler :) duş başlığı detayına gerek yokmuş. herkes kendi oyuncağını kendi bulsun :)

30.09.2018

aaa öyle deme güzide toplumumuzda kadın kısmı mastürbasyon yapmaz. erkeği ne verirse ama az ama erken ama küçük onunla idare eder. cümlelerine katılıyorum bu arada.

TÜM YORUMLARI OKU (18)