MasterChef Türkiye'nin Yeni Bölüm Fragmanına Çağatay'ın Sözleri Damga Vurdu!

Ekranların en dikkat çeken yarışmalarından olan MasterChef Türkiye 2022'de sular durulmuyor. Dün akşam yayınlanan bölümde bu haftaki yarışmaya veda eden isim de belli oldu. Her bölümde heyecanın dorukta olduğu MasterChef'in 78. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgiyle takip edilen yarışmanın yeni bölüm fragmanına yarışmacı Çağatay'ın sözleri bomba gibi düştü. 

Gelin birlikte görelim Çağatay neler söylemiş...

MasterChef Türkiye'de her sezon olduğu gibi bu sezonda heyecan ve kaos dolu bölümler devam ediyor.

Reyting rekortmeni yarışmanın tüm bölümleri izleyici ekranlara kilitlemeyi de başarıyor.

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan MasterChef'in 18 Eylül Pazar günü yayınlanan bölümünde yarışmaya deva eden isim belli oldu.

Kırmız ve mavi takımın hafta boyu oynadığı zorlu etapların ardından eleme potasına giden isimler Vural, Atike, Fatma Nur, Barış, Kıvanç ve Melih olmuştu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmaya veda eden isim ise Melih oldu.

MasterChef olma hayaline veda eden Melih şeflerin kendisiyle ilgili güzel sözleri sonrası gözyaşlarına tutamadı. Genç yarışmacı, ''Şef toplayamadık kendimizi. Hissettim, dedim 'Bitiyor. Buradan çıkarsan ya trambolinle yukarı çıkarsın ya da çakılırsın.' Çakıldık şefim. Ben sizi burada baba olarak, abi olarak aldım yani' ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye'nin 78. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yepyeni bir haftada oluşturulacak olan yeni takımların kaptanları bu bölümde belli olacak.

Mavi takımın kaptanı olmak için tezgah başına geçecek olan yarışmacılar Kayseri'nin tescilli lezzetlerinden olan 'Yağlama'yı yapacaklar.

İlgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanında yine ortam gerildi. Fatma Nur'un 'Barış'ın tabağı geçse de geçmese de onu potaya göndereceğim.' sözleri gündem oldu.

Barış ise Fatma Nur'un sözlerine tepkisiz kalmadı. Yetenekli yarışmacı Fatma Nur'a karşı, 'Ben iki yüzlü insanları sevmem. Arkadaşın ikiden de fazla yüzü var. İstediğini konuşsun gönderebiliyorsa göndersin.' dedi.

Zorlu yarışmanın fragmanına ise Çağatay'ın kamera arkasında konuşulanları anlatması damga vurdu.

'Aramızda yenilgiyi kabul edemeyen arkadaşlar var.' diyen Çağatay odasının camının bahçeye açıldığını belirterek sözlerine devam etti.

Çağatay'ın "Benim olduğum oda direkt bahçeye açılıyor. Işığı kapatınca uyuduğumuzu sanmayın, bazı şeyleri duyuyoruz ve benim midem bulanmaya başlıyor." açıklaması Fatma Nur'un ağzını açık bıraktı.

Çağatay'ın hedefindeki isim ise Kıvanç oldu. Kıvanç'ın arkasından konuştuğunu ve bunların hepsini duyduğunu söyleyen Çağatay'ın sözlerine karşılık da geldi.

"Sen herkesin arkasından konuşuyorsun" diyerek söze başlayan Kıvanç, Çağatay'ın Burak Kaya'nın arkasından konuşup sonra da dost olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

Barış'ın Fatmanur'a Sözlerinin Damga Vurduğu Haftada MasterChef'e Kim Veda Etti?
'Kimse Seni Sevmiyor!' Barış ve Diğer Yarışmacıların MasterChef Fatma Nur'a Söyledikleri Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
19.09.2022

Sanırsın yemek yapıyorlar…

19.09.2022

Program iyice yemekteyiz'e döndü.. Bir adet evde kalmış bir adet kokona bir de gay koydular mi tamam. o koca agazli karının programı gibi cumbur cemaat reyting yağar

20.09.2022

Burda herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor arkasından konuşuyor erken gitmememk için belli bir gruplaşma var ama gün gelecek birbirlerini yiyecwkler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ