MasterChef Türkiye'de Yarı Final Heyecanı Devam Ediyor: Yarı Finale Yükselen İkinci İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de final heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kıvanç birinci finalist oldu. Son bölümde ise  Görkem, Ayaz ve Metin arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Üçüncü etabın sonunda Mehmet, Danilo ve Somer şef değerlendirme yaptı ve yarı finale yükselen ikinci ismi belirledi.

Ekranların en çok sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de yarı final heyecanı yaşanıyor.

Son yayınlanan bölümde ikinci yarı finalist olmak için yarışan Metin, Ayaz ve Görkem arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Mehmet ve Somer şef, ilk oyunda yarışmacılardan tütsülenmiş somon pizzası yapmalarını istedi. İlk etabın sonunda Görkem 22, Ayaz 19, Metin ise 22 puan aldı.

İkinci etapta ise şefler, yarışmacılar yedi farklı çeşit esansiyel yağı kullanarak ortaya bir yemek çıkarmalarını istedi. Bu oyunun sonunda Ayaz 39, Metin 43, Görkem ise 39 puan aldı.

Son etap olan üçüncü oyunda yarışmacılar, Danilo Şef'in Denizden Bir Gün ismini verdiği kendi imzası olan tabağı yapmaya çalıştılar.

Bu oyunun sonunda yapılan değerlendirme sonucunda ise Ayaz'ın tabağı beğenilmedi. İkinci yarı finale yükselen yarışmacı 64 puan ile Metin oldu.

İlginizi çekebilir;

3 Ocak MasterChef'i Kim Kazandı? MasterChef'te İlk Kazanan Kim Oldu?

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!