MasterChef Türkiye'de Son Sekizin İlk Yarışı: Ananas İçinde, Yumurtalı, Midye ve Karidesli Pilav!

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Son sekize kalan yarışmacılar bu hafta da ellerinden geleni yapıp bir sonraki adıma ilerleyebilmek için dokunulmazlık oyununu kazanmaya çalışacak. Şeflerin son dönemeçte beklentileri yüksek ve hataya müsamahaları yok. Gelin bakalım dokunulmazlık oyununda neler olacak. 👇

MasterChef Türkiye'de yeni bir hafta, yeni heyecanlar. Son sekizde yarışmacılar için her şey daha meşaakatli.

Şefler kaptanlık oyunu ve yeni takımlar hakkında fikirleri soruyor elbette. Yağız da Büşra da takımlarından son derece memnun. Yeni hafta hızlı başlıyor.

Bu akşam MasterChef'te düellolar var. Takımlar dörder kişilik olunca hem sorumluluk hem de çalışmak daha zor oluyor haliyle.

Yarışma esnasında iki takım kaptanı Yağız ve Büşra'nın atışmaları son derece keyifli. Bir yandan çalışırken bir yandan rakip olmalarına rağmen eğleniyor ikili. Yarışmada bunları görmeyi özlemişiz.

Görkem ve Yağız'ın eşleştiği düelloda ikili Tayland usulü Khao Pad yapıyor. Ananas içinde servis edilen pilav büyük bir ilgi uyandırıyor ve tadım esnasında şeflerin de beğendiği görülüyor.

Ayaz ve Metin eşleşmesinde ise İspanya'nın bağrından kopup gelen deniz mahsullü paellayı görüyoruz. Tabaklamalar çok şık ve iki yarışmacı da rakip olmalarına rağmen birbirini destekliyor. Durum o ki Metin, Ayaz'ın; Ayaz ise Metin'in kazanacağını düşünüyor.

Burak Kaya ve Kıvanç ise loco moco'da yarışıyor. Bir Hawaii mutfağı yemeği olan loco moconun özelliği yumurta ve kahverengi sosu.

Son olarak Türkiye'nin kendine has pilavlarından biri divriği pilavı yapılıyor. Büşra ve Tolga geçtiğimiz eleme gecesinde potada olan dört isimden ikisiydi. Bakalım neler yapacaklar.

Şeflerin ise tadım aşamasında çokça zorlandığını görüyoruz. Çünkü yarışmacılar o denli sıkı çalışmış ki, pişirme tekniğinden tabaklamaya her şey çok yakın.

Bakalım dokunulmazlık oyununu kim kazanacak... MasterChef Türkiye yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Bir Hata Uğruna Hayallerine Veda Eden Gamze'nin MasterChef'ten Gidişi Olay Oldu: "Her Annenin Harcı Değil"
MasterChef 5 Aralık Takımları: MasterChef'te Kim Kazandı, Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası