MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'in Kerem'e Söylediği İmalı Sözler Tepki Topladı

MasterChef Türkiye'nin geçen akşamki yayınında Mehmet Şef'in yarışmacı Kerem'e çıkışı çok farklı anlaşıldı. X/Twitter'da @Fridaaka41 adlı bir kullanıcının yorumu Mehmet Şef Kerem'i kıskanıyor mu dedirtti.

MasterChef Türkiye'de her hafta heyecan ve tansiyon giderek artıyor. Yarışmacılar kazandıkları tecrübelerle her hafta daha mücadeleci ve rekabetçi bir portre çiziyor.

Tabii Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin yarışmacılara söyledikleri laflar da izleyenlerin akıllarına rekabet konusunu akıllara getiriyor. Geçtiğimiz akşamki yarışmada Mehmet Şef'in yarışmacı Kerem'e çıkışı çok farklı yorumlandı.

X/Twitter'da @Fridaaka41 adlı bir MasterChef izleyicisi, "Koca adamsın, yarışmacı diye seçtiğiniz adamı kendine rakip sanıyorsun. Eskiden ustalar boynuz kulağı geçsin istermiş, Mehmet Şef'in ise en büyük rakibi olmuş Kerem" diyerek Mehmet Şef'e taş attı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kullanıcının bu yorumuna hem hak veren hem de abartı bulan tepkiler gecikmedi:

1.

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

"Seni Var Ya Şimdi...!": MasterChef'te Mehmet Şef'le Kavga Eden Yarışmacı Stüdyoyu Terk Etti!
Set Çalışanı Dizilerdeki Bıçaklanma Sahnelerinin Nasıl Çekildiğini Göstererek Anlattı
Korkutmuş! Kurtlar Vadisi Set Çalışanından Trajikomik Bir Polat Alemdar Anısı Geldi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
19.09.2024

Sosyal medya tam bi b.. çukuru. Mehmet Şef’in dediğiyle yazılanların hiç alakası yok. Kerem “köfte reçetesine hakimim” demiş. Mehmet Şef de “köfte zaten bizden gitme olduğu için aşina olman normal” demiş. Bu konuşmaya sosyal medyadan gelen yorumlar “Mehmet Şefin eğitimli insana karşı alerjisi var”, “Kerem çok bilgili olduğu için Mehmet Şefin g.tü yanıyor”, “Mehmet şef kendinden bilgilileri aşağılıyor”. Yav ne alaka oğlum ne alaka? 2 cümleden, 1 kelimeden buralara nasıl geldiniz? Bu çıkarımları nasıl yaptınız? Kerem’e şimdi sorsan şefimm diye koşar elini öper Mehmet Şefin. Ergen kuşak her tv’de gördüğü şeyde birilerini arşa çıkarmak için saçma salak yorumlar yapıyor. Survivor değil bu

19.09.2024

Allâh allah, insanlar hangi bölümü seyretmiş acaba. ben de izledim o bölümü ve mehmet şef bana göre Kerem'e değil danilo şef'e dokundurdu. köfte zaten bizden İtalya'da gitti diyerek danilo ile dalga geçti. mehmet şef bizim yemekleri bilmeyen aşçılara çok kızıyor haklı olarak. semih diye kendini beğenmiş biri var mesela. hamsikuş yemeğini hiç yapmadım, duymadım, Karadeniz'e hiç gitmedim... falan dedi. mehmet şef, sen nerede yaşıyorsun, Parerya, ravioli, falan bunları biliyorsunuz ama, dedi. sanki türkiye,nin her yerinde, her köşe başında İtalyan, İspanyol, Çin, Japon, Meksika mutfağı, restoranı var da. bence içlerinde becerikli olan da pek yok. kerem, alper diğerlerine göre daha yetenekli. kadınlardan da eda, biraz da ezgi.

19.09.2024

Bugünün fragmanında var

19.09.2024

Köfte bize de İran'dan gelmiş, hatta ismiyle birlikte gelmiş. Neyse, ben başka bir şey diyecektim. Yahu bu programı ben de izliyorum. Yani tv açık oluyor ama işte pür dikkat oturup takip etmiyorum. Hiç tadına bakmadığım bir yemeği değerlendirecek kabiliyete sahip de değilim. Bu hasta tipler nasıl böyle deli gibi savunuyorlar bazı yarışmacıları? Yahu ne bilelim biz kuru mu, tuzlu mu, aşırı yağlı mı filan... Adamlar tadıyor ve yorum yapıyor. Şov programı olduğu için de haliyle aralara böyle skimsonik tartışma yaratacak söylemler serpiliyor. Yarışmacılara bakıyorum ben. Tavırlar nasıl diye. Mesela şu yere göğe sığdırılamayan Ayşe, kaçtır dümdüz Anadolu yemeklerinde başarısız oluyor. Yüzüne de bir nasıl desem, ukala bir tavır oturmuş. Eda da mesela hiç değişim yok. Hep aynı mütevazı duruş devam ediyor. Bunlardan şampiyon çıkmaz. Şampiyon olanlar her zaman kendine en çok güvenenler, başarısını satışıyla perçinleyenler oluyor. Reyting elbette ama muhakkak altı boş değil.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ