MasterChef'te Tüm Zorlamalara Rağmen Yarışmacının Rahatlığı Şefleri Çıldırttı!

MasterChef Türkiye'de yeni sezon için elemeler başladı. Geçtiğimiz hafta yarışan Ebru, rahatlığı ile şefleri sinirlendirdi. Şeflerin isteklerine karşı şakalar yapan yarışmacı, sosyal medyada gündem oldu.

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için elemeler başladı.

Geçtiğimiz hafta yarışa katılan Ebru, şefleri rahatlığı ile çıldırttı. Şef Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışma programında ana kadroya girebilmek için yarışan yarışmacı, her şeyi şakaya vurdu.

Yetmedi, şeflerin gazlamasına rağmen asla istifini bozmadı. Yarışmacı, deniz tarağı tereyağı ile banyo yaptı mı, diye soran şefe "Yaptı gibi" dedi.

"Ne zaman yetişecek?" diye soranlara ise "Hallederiz" dedi. İzlerken tüm sinirlerimizi alt üst eden yarışmacı, gerginliğe rağmen elemeyi geçmeyi başardı.

O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İlginizi çekebilir:

MasterChef'te Şarkı Söyleyerek Mehmet Şef'i Güldürmeye Ant İçen Kadın Yarışmacı Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu!
12 Saat Enkaz Altında Kalmış: Masterchef Yarışmacısı Kuzey Baran Korkmaz'ın Hikayesi Yürek Burktu
Başından Geçenleri Anlattı: MasterChef'te Yarışmacının Herkesi Duygulandıracak Hayat Hikayesi

Popüler İçerikler

Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 'Gri Listeden' Çıkarıldığını Duyurdu: "Başardık"
Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
YORUMLAR
20.06.2024

Saygısını bozmadı kadın, kesinlikle soğukkanlılık ve sakince halletti işlerini. Reyting uğruna panik yaptırmak isteyen şefleri hayal kırıklığı yaşamış yalnızca.

20.06.2024

enerjin düşük ne demek acaba . az konuşmak da bu günlerde sanki kötü bir şeymiş gibi. oysa bence doğrusu bu. geri zekalı gibi hızlı hızlı hareket edip şaklaban gibi boş boş sürekli konuşmak günümüz insanlarında gördüğüm en iğrenç ve itici davranışlar. aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmak, elini kolunu sallayarak hızlı hızlı konuşmak sanki sosyal olmanın olmazsa olmaz kuralları. Ki bir insan neden sosyal bir tip olmayı tercih etsin ki. Ben insanlardan mümkünse uzak durmayı tercih ederim.

20.06.2024

Ahçısınız sonuçta, medyatik olmuş kendini beğenmiş, çok bilmişler. Beğenmediysen yemezsin, not vermesin ne bu tepeden bakmalar, yarışmacıları aşağılamalar. Acungiller familyası...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ