MasterChef'te Türbanlı Yarışmacı ile Erkeklerin Sarılmasına "Namahrem" Diyen Kadın Tepki Çekti!

MasterChef'teki türbanlı yarışmacı için 'Namahrem erkeklerle sarmaş dolaş ekran karşısına çıkarılıp şirin gösteriliyor' yorumu yapan kadın X'de tepki çekti.

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunun ikinci haftası başladı. Yarışmacılar hırsla mücadelelerine devam ederken sosyal medyadan da izleyenlerden yorum alıyorlar.

Ancak bu kez türbanlı yarışmacıya bir kullanıcı tepki çeken bir yorumda bulundu.

MasterChef Beyza'nın elemeyi geçtiğine sevinip arkadaşlarına sarıldığı anları paylaşan kadın, "Sözde kapalı kadın namahrem erkeklerle sarmaş dolaş ekran karşısına çıkarılıp şirin gösteriliyor" diye yorum yazdı.

Kullanıcının bu yorumu X'de tepkilere neden oldu.

İşte o paylaşım:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

İlginizi çekebilir:

"Köylü Rezil!" MasterChef Deniz, Ayşe'ye Hakaretler Yağdıran Bir Yazıyı Paylaştı!
"Utanmadan Gülüyorsunuz!" MasterChef'te Yarışmacılara Şeflerden Ayar!
MasterChef Ümmühan'ı Meğer Yıllar Önce Başka Bir Yarışmada İzlemişiz!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR

Bir başörtülü olarak şunu söyleyebilirim: Sana ne lan!!! 20 sene önceye kadar bizim insanımızın kendince bir müslümanlık anlayışı vardı: Anadolu Müslümanlığı. O anlayışta böyle “kaba softa ham yobaz”lıklara yer yoktu. Şimdi gelmişler bize Arap’ın adetini din diye dayatmaya çalışıyorlar. Bizim anadolu müslümanlığını da bozdu bunlar. Bunlar yüzünden bir kısmı dinden çıktı, bir kısmı da bunlar gibi Araplaşıcağım diye iyice ahlaksız oldu. Bunlar laikliğin tüm nimetlerini dibine kadar yaşar ama laiklik düşmanı olurlar. Lan bu ülke de sizin kafanızdaki gibi Müslümanlık yaşanda sen bırak dışarı çıkmayı, sosyal medyaya giremezsin, sana akıllı telefon da normal telefon da yasak olur, evine tv alamaz bu programları da izleyemezsin. Bu gölde sizin mayanız tutmaz anlayın artık, efendi gibi yaşayın bu ülkede.

13.08.2024

sen başörtülü değil, başı örtülüsün. sadece bunu düzeltmek isterim. gerisi laf-ı güzaf. boş yapıyorsun yani.

13.08.2024

buradaki paradoks, bir kadın inancı gereği saçının görünmesini engeller iken yine aynı inanç doğrultusunda dokunulması ve temas edilmesi haram kılınmış bir namahremin kendisine temas etmesine müsaade etmesi !

Bir de düne kadar inancı gereği nas faiz haram deyip bugün şartlar değişti %50 faizi şakkadanak veren siyasetçiler var onlara da bir çift laf edebilir misin,sanmıyorum maaşın kesilir xD

13.08.2024

Kendisi akıl veriyor, peki senin ne işin var internette? Bu mecrada "namahrem" insanlarla konuşup, tartışacaksın. Eğer o programda yarışan kadın için öyle düşünüyorsan, bir de olayın bu yönü var. Sen dört dörtlüksen ne işin var internette? Üstelik bu yaptığın dedikoduya da giriyor. Dedikodu günah değil miydi?

TÜM YORUMLARI OKU (43)