MasterChef İkinci Finalist Kim Oldu? 4 Ocak MasterChef’te Önlüğü Kim Aldı?

MasterChef'in 4 Ocak 2022 akşamı yayınlanan bölümünde ikinci finalist belli oluyor. Beyaz önlüğün ikinci sahibinin kim olduğu araştırılıyor. Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma MasterChef 2021 son bölümde, bireysel olarak yarışmaya devam eden ana kadro yarışmacıları kritik çeyrek final oyununda Michelin Yıldız sahibi konuk şef Ahmet Dede tarafından hazırlanan imza yemeğine en yakın tabağı çıkarmak için kozlarını paylaştı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde yapılan 2 oyunun ardından Eren, Hasan, Dilara ve Tahsin arasından birisi 2. şef ceketini giymeye hak kazandı. Peki, MasterChef'te şef ceketini giyen kim oldu? 4 Ocak MasterChef’te önlüğü kim aldı? İşte merak edilen detaylar...

TV8'de yayınlanan ve sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bu akşam ikinci finalist belli oluyor. Michelin Yıldızı sahibi konuk Şef Ahmet Dede tarafından hazırlanan imza yemeğini en başarılı şekilde hazırlayan ve 2. oyunda da en yüksek puanı alan Eren, Hasan, Dilara ve Tahsin arasından bir isim 2. şef ceketini giymeye hak kazandı. Bu gelişmenin ardından yarışmanın takipçileri 'son dakika MasterChef'te kim kazandı, önlüğü kim aldı?' sorusu üzerinden bilgi edinmek amacıyla araştırmalarını yoğunlaştırdı. Dilara, Tahsin, Eren ve Hasan arasından bir isim beyaz önlüğü aldı. Peki, MasterChef'te şef ceketini giyen kim oldu? 4 Ocak MasterChef’te önlüğü kim aldı?

4 Ocak MasterChef’te Önlüğü Kim Aldı?

Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında 4 Ocak 2022 Salı günü 149. kez yayınlanan MasterChef 2021 son bölümde Şef Ahmet Dede'nin hazırladığı yemeği en başarılı yapan ismin Hasan olması sonrasında kritik çeyrek final oyununda 2. etaba geçildi. Bu etapta Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından soya sosu ile yaratıcı yemek hazırlanması istendi. Verilen sürenin sonunda 53 puanla en yüksek skoru elde eden Hasan, MasterChef'te önlüğü alan 2. isim oldu.

''Çok Mutluyum"

Hasan Biltekin, ''Çok mutluyum, sezonun sonuna kadar bu anı bekliyordum.'' dedi. MasterChef Hasan, ''İki yılın sonunda baktığımız zaman hak ettiğim üniformama kavuşmuş oldum. Biz bunun için buradaydık şimdi de şampiyonluk için yolumuza devam edeceğiz.

Ceketi üzerime giyerken ki hissim muazzamdı.'' ifadelerini kullandı.

MasterChef’te Çeyrek Finale Kim Çıktı?

Kritik çeyrek final oyunları sonucunda MasterChef 2021 çeyrek finale çıkmaya hak kazanan isimler şöyle;

1- SERGEN

2- HASAN

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Masterchef'e Konuk Gelen Şef Ahmet Dede Kimdir? Şef Ahmet Dede Kaç Yaşında ve Nereli?
Michelin Yıldızı Nedir? Kimler Michelin Yıldızı Alabilir? Michelin Yıldızı Nasıl Alınır?
MasterChef'te İlk Finalist Kim Oldu? MasterChef İlk Önlüğü Kim Aldı? MasterChef’te Çeyrek Finale Kim Çıktı?

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış