MasterChef'te Mide Bulandırıcı Olay! Görüntülerden Sonra Yarışmacı Diskalifiye Edildi...

TV8 ekranlarının oldukça sevilen yarışma programı MasterChef'te mide bulandıran bir olay yaşandı. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada, yarışmacının terinin damladığı hamuru yoğurduğu fark edilince diskalifiye edildi. İşte detaylar...

MasterChef'te Skandal Yaratan Olay

MasterChef’in, dün akşam ekranlara gelen bölümünde büyük bir talihsizlik yaşandı. Mehmet Şef’in şüphelenmesi sonrasında kamera kayıtlarını inceleyen jüri üyeleri, yarışmacıyı stüdyodan gönderdi. Genç yarışmacı izlenilen görüntülerin ardından diskalifiye edildi.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye'de üçlü düello elemeleri ekrana gelmeye devam ediyor.

Düellolarda günün ikinci yemeğinde yarışmacılar arasında yer alan Oktay Uğur büyük talihsizlik yaşadı.

Yemeğini Tatmadılar

Yarışmada şeflerin istediği erişteyi yapmak için hamur yoğuran genç yarışmacı, yarışma heyecanı ve stüdyodaki spotlar nedeniyle terledi. Oktay'ın kafasından damlayan terler yoğurduğu hamura karıştı.

Yarışmacının aşırı terlemesinden şüphelenen Mehmet Yalçınkaya, kamera kayıtlarını inceledi. Şef Yalçınkaya, yarışmacının ter damlalarının iki defa hamura aktığını fark etti.

Ünlü şef, hijyenik bir sıkıntı olduğu gerekçesiyle Oktay'ın yemeği tatmadı. Böylece yarışmacı yaşadığı talihsiz olayla birlikte stüdyodan gönderildi.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!