MasterChef’te İlk Eleme Adayı Kim Oldu? 21 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021 eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan isim bu akşam belli oldu.  MasterChef Türkiye yarışmasında kırmızı ve mavi takımlar haftanın ilk takım oyunu ile karşı karşıya geldi. Yarışmacılar eleme potasına girmemek için kıyasıya performans sergiledi. İki takım da unlu mamuller konseptinde tabak çıkardı. Peki, 21 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? 21 Aralık MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte merak edilen detaylar...

TV8'in sen çok izlenen ve sevilen yarışma programı MasterChef'te yarışmacılar unlu mamuller konseptinde en lezzetli tabaklarını çıkarmak için mücadele verdi. MasterChef yarışmasında haftanın ilk eleme adayı 7 farklı lezzeti değerlendirmesi sonunda belirleniyor. İşte, MasterChef'te kazanan takım ve ilk eleme adayı...

21 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

İki takım da salı akşamı gerçekleşen ilk takım oyununda yarıştı. Unllu mamuller konsepti için tezgah başında geçen yarışmacılar, 7 farklı tabak çıkardı. Menüde; açma, dereotlu poğaca, simit, acı badem kurabiyesi, çatal, kruvasan, ay çöreği yer aldı. Masterchef jürisinin yemekleri değerlendirmesi sonucunda oyunun kazananı kırmızı takım oldu.

Kahve ürünü ile yaratıcı tabak çıkaran mavi takım üyeleri arasından bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara oldu. Oylama sonucu ile ilk eleme adayı Mert oldu.

MasterChef’te İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara, kendini potadan kurtarmış oldu. Kalan yarışmacılar için konseyde oylama yapıldı. En çok adı yazılan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!