MasterChef'te Gergin Anlar: Mehmet Şef Azarladı, Somer Şef Stüdyoyu Terk Etti!

MasterChef Türkiye'nin 7. sezonu tam gaz devam ederken, son bölümde yarışmacılar şefleri çileden çıkardı. Mehmet Şef yarışmacıları azarlarken Somer Şef stüdyoyu terk etti.

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, 7. sezonuyla enfes bir geri dönüş yaptı.

Yarışmacılar arasında yaşanan kaosun yanı sıra jüri üyesi şefler sık sık çileden çıkarken son bölümde yarışmacıların şımarıklığı büyük bir gerginliğin fitilini ateşledi.

Dokunulmazlık oyununda Beş Kardeş Yahnisi adlı yemeği yapacak olan yarışmacılar şeflerin konuşmalarını duymazdan gelerek malzemelerini tezgaha çıkarmaya başladı.

Beş Kardeş Yahnisi yemeğini yapan Feridun Ügümlü'nün vefat ettiğini duyuran Mehmet Şef'i dinlemeyen yarışmacılar şefi çıldırtırken yaptıkları bu saygısızlığa elbette jüriden tepki gecikmedi.

Somer Şef, "Arkadaşlar burada bir Türk mutfak ustası hakkında konuşuyoruz. Bu kadar mı önemli önünüzdeki malzemeleri çıkartıp muhabbet etmek? Başlayın ben başka bir şey söylemeyeceğim." deyip stüdyoyu terk ederken Mehmet Şef, "Ağır konuşacağım" diyerek söze girdi.

"Yok abi ben de konuşmuyorum. Bu geçen sene de çok oldu. Siz şımarıksınız. Bir şey anlatıyoruz. Yani şu yemek için biz heyecanlanıyoruz. Sizin için gidip elli yerden yemekler buluyoruz. Sizi ilerletmeye çalışıyoruz."

"Bu yemeği yapan büyük usta vefat etti. Tam biz adamı anarken yaptığınıza bakın. Gidin domates biberinizi de alın. Biraz saygı. Ne var kardeşim çıkardın da ne oldu domates biberi?"

"Kusura bakmayın biraz ağır konuşacağım. Her zaman yapıyorsunuz bunu. Bir tane yaratıcılık yemeği anlatacağız şakır şakır liste çıkarıyorsunuz. Sonra o malzemeleri çıkardıktan sonra yüz tane soru soruyorsunuz. Sebebi bizi iyi dinlememeniz. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Narin Cinayetinde Yeni İddia: Köyde Kara Para mı Aklanıyor?
Çöpten Çıkarıp Herkese Yedirdi! MasterChef'te Yapılan Kural İhlali 'Pes' Dedirtti!
Çocuğa Şiddet Sahnesi Tepki Çeken Leyla: Hayat Aşk Adalet Dizisinin X Hesabı Askıya Alındı

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
12.09.2024

Yarışmacılar haklı bence. Zaten üstlerinde pota korkusu var, bunlar kalkmış adamın soyunu sopunu saymaya başladılar. Rahmet oku geç, ille Türk dizisine döndürecekler. Anlat babam anlat

12.09.2024

artık tam bir komediye döndü.maalesef....😂🤣👎

12.09.2024

Abi gidin eskiden çekilmiş olan Masterchef Kanada'yı falan izleyin derdiniz yemek yarışması görmek ise. Bunların işi kavga gürültü oldu birkaç senedir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ