MasterChef'te Fatmanur Yine Herkesi Çileden Çıkarttı!

MasterChef Türkiye bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda şeflerin bu akşam yarışmacıları birbirlerine bağlı bir şekilde çalıştıracağı görülüyor. Bunun yanı sıra her zamanki gibi Fatma Nur'un yarışma esnasında hem takım arkadaşlarını sinirlendirdiği, hem de kendi kendine sinir krizi geçirdiği görülüyor. Gelin bakalım MasterChef yeni bölümde neler olacak...👇🏻

MasterChef Türkiye bu akşam 117. bölümüyle ekranlara gelecek. Şefler dokunulmazlık oyununda yarışmacılara büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Öncelikli olarak ilk sürpriz yarışmacıların bu sefer MasterChef marketinden değil, semt pazarından alışveriş yapacak olmaları. Bunu duyan Fatma Nur, "Ben Barış'a poşet taşıtırım" diyor.

Daha sonrasında yarışmanın asıl seyrini etkileyecek sürpriz çıkıyor ortaya. Bu dokunulmazlık oyununda takımlar birbirlerine halatla bağlı olarak çalışacak.

Yarışmanın en zorlu meydan okumalarından biri olan halatla bağlı çalışma konusunda herkes şikayetçi. Şefler ise bu oyunda takımlardan beşer çeşit ev yemeği yapmalarını istiyor.

Bireysel çalışmaya alışık olan isimler oldukları noktada birbirlerini çekiştirmeden çalışmakta oldukça zorlanıyor ilk başta.

Hatta Barış bu duruma o kadar öfkeleniyor ki "Tencereyi fırlatacağım, çekmeyin diyorum" ifadeleriyle arkadaşlarını tehdit ediyor.

En büyük sorunlardan bir tanesi ortak hareket etmek tabii ki. Mavi takımda çok büyük bir sorun göremesek de bir ürünün dökülmesi hepsinin tezgahını bırakmasına sebep oluyor.

Takım arkadaşlarının yana döne kaşık araması Fatma Nur'u öfkelendiriyor tabii. Kendi siniriyle baş edemeyen Fatma Nur ellerini yumruk yaparak "Nereden bulayım ben size kaşık?" diyor.

Bu yüksek hareketleri takımda gerginliğe sebep oluyor haliyle. Onun kendini oraya buraya atması arkadaşlarını da çekiştirmesi ve rahatsız etmesi anlamına geliyor.

Tepki gören Fatma Nur ise bildiğiniz gibi. Arkadaşlarına karşı "Kapatın çenenizi hepiniz" diyerek durumu daha da kızıştırıyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak...

MasterChef Türkiye yeni bölümüyle bu akşam TV8'de!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

MasterChef'te Tayfun'un Elenmesi Şefleri Sinirlendirdi: "Tayfun Kırmızı Takım Yüzünden Elendi Facia!"
Yarışmacılar Arasında Gerilim Artarken MasterChef'i Goygoyuna Alet Ederek Güldüren Mizahseverler

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
01.11.2022

Bunlar kim amk tek tek yazmışlar dünyanın en önemli şeyi gibi BOŞŞ YAPMA EDİTÖÖR

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ