MasterChef'te Elenen İsim Kim Oldu? 30 Temmuz 2023 MasterChef All Star'dan Kim Elendi?

MasterChef Türkiye All Star'da bir haftanın daha sonuna gelindi. En iddialı isimlerin teker teker elendiğini ve potaya gittiğini gören yarışmacılar için her eleme günü biraz daha stresli geçiyor. Şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapıp bir sonraki hafta biletini garantilemek isteyen eleme adayları, yine kıran kırana yarıştı. Peki MasterChef'ten elenen isim kim oldu? 30 Temmuz 2023 MasterChef All Star'da kim elendi? İşte MasterChef All Star'a veda eden üçüncü yarışmacı...

MasterChef All Star'da üçüncü hafta elemesi de sona erdi.

Hayalleri ile bir hafta daha geçirmek isteyen All Star yarışmacıları, potadan kurtulabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda kaldı. Özellikle All Star olmanın verdiği gerginlik ve şeflerin mükemmeliyetçi yaklaşımı, yarışmacıları biraz daha zorladı. Üçüncü haftanın sonunda eleme potasındaki isimler için, çok zorlu bir akşam geçti.

Mehmet Şef'in eleme gecesi fragmanında "Karanlık bir gecedeyiz, böyle zamanlarda çok konuşulacak bir şey yok. Yaşadığı şey milyonda bir yaşanacak bir şey." demesinin ardından herkesin merakla beklediği bölümde olaylar karıştı.

MasterChef Türkiye'de hafta içinde oynanan dokunulmazlık oyunlarını 2-1 mavi takım kazanmıştı. Haftanın ilk oyununu kırmızı takım kazanmış, ardından mavi takım üst üste iki galibiyet almıştı.

Oynanan ilk dokunulmazlık oyununda mavi takımdan Rıfat ve Tolga eleme potasına gitmişti. Ardından kırmızı takımdan kaybedilen ilk dokunulmazlıkta potaya giden isimler Mert ve Çağatay olmuştu. Haftanın son takım dokunulmazlık oyununda ise kırmızı takım Eda ve Büşra'yı eleme potasına göndermişti. 

Bireysel dokunulmazlık oyununda ise eleme potasına giden isim şeflerin kararıyla Batuhan olmuştu.

Eleme gecesinin ilk etabında yaratıcılık tabaklarını büyük bir başarıyla tamamlayıp dördüncü haftaya kalan yarışmacılar Tolga, Batuhan ve Mert oldu.

MasterChef All Star'da eleme potasından kurtulan ve dördüncü haftayı garantileyen ilk isim Tolga oldu. Ardından Batuhan ve Mert de eleme potasından kurtularak dördüncü haftayı kesinleştiren yarışmacılar oldu. 

Çağatay, Rıfat, Eda ve Büşra ise Somer Şef'in nefis tariflerinden kirazlı yaprak sarması için yeniden tezgah başına geçti.

MasterChef Türkiye'den Elenen İsim Kim Oldu?

Yaptığı yemeğin sunumu sırasında kasnağı tabakta unutan Büşra'nın yemeği tadıma alınmadı. Üçüncü hafta elenen isim Büşra oldu.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
31.07.2023

bumuydu yani tadına bakilmayan yemek ve eleme bunun için mi sanki cenaze haberi verecekmiş gibi davrandılar sacmaladilar iyice

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ