MasterChef'te Deniz ve Şirin Arasındaki Tartışma Ayyuka Çıktı!

MasterChef Türkiye'nin 7. sezonu sonunda başlarken, asıl kadroya girecek yarışmacılar için seçmeler devam ediyor. Her bölüm yarışmacı şefler ter dökerken, son bölümde Deniz ve Şirin arasındaki tartışma ayyuka çıktı.

7. sezonuyla ekranlara geri dönen MasterChef Türkiye'de ana kadro yavaş yavaş oluşmaya başladı.

En lezzetli tabağı yapanların önlüklerini kaptığı yarışmada 2. ana kadro seçmeleri son bölümde tamamlanırken sırada artık yedeklerden seçmeler var.

Oldukça gergin bir ortamın olduğu MasterChef'te izleyici olarak kaos ve entrikaya alışkın olduğumuz için ilk kaos ne zaman patlak verir diye beklerken, ilk kaos kendini gösterdi.

O an yarışan Şirin'in Danilo Şef'e "Yukarından çok müdahale var" demesi üzerine yarışmacılardan Deniz tepki gösterirken resmen açtı ağzını yumdu gözünü.

Hırslı mizacı nedeniyle eski yarışmacılardan Dilara Başaran'a benzetilen Deniz, "Benim önlüğümde ismim yazıyor" gidi ifadeler kullanırken, önümüzdeki günlerde daha çok tartışma çıkaracağının sinyallerini verdi.

İşte o anlar:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yedekler Öncesi Son Kez: MasterChef'in 10. Yarışmacısı Belli Oldu!
Prens'in Yazarı ve Yıldızı Kerem Özdoğan Yeni Sezonun İddialı Dizisinin Kadrosuna Katıldı!
Okan Bayülgen'e İtiraf Etmiş: Bahar Candan'ın Yıllar Önce Mahkemeye Başvurma Sebebi Şaşırttı!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
23.07.2024

Konsept her zaman aynı .. Bir avuç asalak itina ile seçilir..Bir araya getirilir.. Kavga etmeleri istenir... Beyinsizler gibi kavga edip kendilerini rezil ederler ve reytingler alt üst olur ünlü olurlar... Tebrik ediyorum bu brogramı yapan acun beyi valla horoz dövüştürür gibi oynuyor milletle bu ülkede bu öküzler oldukça para kazanan çok olur ...

İrrite edici, sevimsiz bir program, yarışmacısı ile, şefleri ile tam bir sosyal mühendislik.

23.07.2024

onedio önceden goy goy, gündem, bilim, tarih vs içerikleri hazırlardı, artık 10 başlığın üçü masterchef, dördü survivor, ikisi dizi bir tane de abidik gubidik bir haber. her şeyde olduğu gibi onedio da eskisini aratıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ