MasterChef Tahsin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir? Masterchef Masterclass Yarışmasının Galibi Tahsin Küçük…

Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef’te, 26 Ağustos Perşembe günü ekranlarda olan bölümde masterclass yarışması yapıldı. Yarışmanın jüri üyeleri olan şefler, yarışmacılara et pişirme teknikleri hakkında bilgi verdi ve sonrasında sırasıyla yarışmacılardan Adana kebabı, 50 derecede pişirilmiş et ve 70 derece pişirilmiş et yapmaları istendi. Şeflerin istediği en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı Tahsin Küçük oldu ve masterclass ödüllerinin sahibi oldu. Peki, Masterchef Tahsin kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar…

Masterchef’te sezonun ilk masterclassı olan Tahsin Küçük ile ilgili internette yapılan aramalar çoğalmış durumda. Jüri üyelerinin istediği yemeği en iyi yapan Tahsin Küçük, ödüllerin de sahibi oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri, ‘Masterchef Tahsin kimdir’ sorusuna cevap arıyor. İşte Masterchef Tahsin Küçük’ün hayatı ve kariyeri…

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR?

23 yaşında ve aslen Trabzonlu olan Tahsin Küçük, doğup büyüdüğü Kocaeli’nde ikamet ediyor. Yemek yapmanın yanı sıra dans ile de ilgilenen Tahsin Küçük, 2019’da Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuştur.

13 yaşından beri yemek yaptığını ve bulaşıkçılık dahil mutfakta her işi yaptığını söyleyen Tahsin Küçük, yarışmayı kazanma yolunda iddialı olduğunu da sözlerine ekledi.

Tahsin Küçük, ilk turda yaptığı firik keşkeğinde konfit somon hazırlayarak üç evetle bir üst tura yükselmişti.

Düelloda ise Burak ve Mercan ile eşleşen Tahsin Küçük’ten, 35 dakika içinde asma yaprağına sarılı tekir balığı yapması istendi. Burada başarılı olan Tahsin Küçük, adını bir üst tura yazdıran yarışmacı oldu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

26 Ağustos Masterchef Kazananı: Masterchef'te İlk Masterclass Tahsin Küçük Oldu

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu