MasterChef Tahsin'in Eski Halinden Karısını Öldüren Cani Kocaya Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

30 Ekim Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

MasterChef Türkiye'de bu hafta bir şampiyon daha elendi! Cemre'nin yarışmada kazanan tek tabağın sahibi olan Metin'i potaya gönderdiği için eleştirilmesinin ardından; Metin eleme oyununda öyle bir hata yaptı ki, pek çok izleyici bu hatadan sonra bilerek elendiğini düşündü.

Detaylar:

MasterChef'te Yanlış Yemeği Dolaptan Aldıktan Sonra Tanya ile Son İkiye Kalıp Elenen Metin'e Yorum Yağdı!

Kim Milyoner Olmak İster'de Cumhuriyet özel yapılan programda başarılı sporcular yarıştı. Birbirinden popüler ve başarılı isimlerin yer aldığı yarışmada, Zehra Güneş'in telefon jokerinde Volkan Demirel'i arayarak sorduğu soru gündem oldu. Çünkü sorunun cevabı, aradığı kişinin ta kendisiydi.

Detaylar:

Zehra Güneş'in Kim Milyoner Olmak İster'de Volkan Demirel'e Sorduğu Soru Gündem Oldu!

Üçüncü sezonunun her bir bölümünde son derece gerildiğimiz Yargı'da sonunda sevindiren bir gelişme yaşandı. Mercan'a sağ salim ulaşan Ilgaz ve Ceylin, biricik kızlarının onları hatırlamamasıyla adeta yıkıldı. Tabii tek yıkılan onlar olmadı...

Detaylar:

Tam Sevineceğiz Derken Yeniden Yıkıldığımız Yargı'nın Son Bölümüne Gelen Yorumlar

Fox'un yeni dizisin Gaddar'ın başrol oyuncuları belirlendi. Çağatay Ulusoy'un partneri ise Sümeyye Aydoğan oldu. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre ise Sümeyye Aydoğan'ın seçilmesinin altında bir neden var!

Detaylar:

Çağatay Ulusoy'un Yeni Partnerini Serenay Sarıkaya'ya Benzediği İçin Seçtiği İddia Edildi!

MasterChef'in en olaylı yarışmacılarından Tahsin Küçük, yarışma süresince yarattığı sansasyonlarla sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabında da aktif bir profil çizen Tahsin'in yıllar önce yine TV8 ekranlarında yayınlanan Ver Fırına yarışmasında yarıştığı ortaya çıktı.

Detaylar:

MasterChef'in Olaylı Yarışmacısı Tahsin'in 'Ver Fırına' Yarışmasındaki Hali Görenleri Şaşırttı

FOX ekranlarında yayınlanan Adım Farah, 19. bölüm ön izlemesiyle sosyal medyada gündem oldu. Benham tarafından bulunan Farah için İran'dan gelenlerin kadınları ahlaksız olarak betimlemesine Tahir'in yanıtı ayakta alkışlandı.

Detaylar:

Adım Farah'taki Cumhuriyetin 100. Yılı Göndermesi Tüyleri Diken Diken Etti!

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya ve usta oyuncu Nebahat Çehre arasındaki benzerlik görenleri şoke etti. Daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde aynı karakterin genç ve yaşlı hallerini canlandıran ikilinin gençlik fotoğraflarına bakanlar gözlerini alamadı.

Detaylar:

Gençliğini Canlandırmıştı! Nebahat Çehre ve Evrim Alasya Arasındaki Benzerlik Görenleri Şaşırttı!

Müge Anlı'da haftalardır işlenen Bedriye Kılıç olayı, eş Tayfur Kılıç'ın itirafı sonrasında aydınlığa kavuştu. Eşini vahşice öldürdüğünü itiraf eden Tayfur Kılıç, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Detaylar:

"Ellerimle Boğdum!" Müge Anlı'daki Katil Zanlısı Koca Tayfur Kılıç Eşini Nasıl Öldürdüğünü Anlattı!

YouTube'da yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının ilk sezon yarışmacılarından Yeliz Açıkel, daha önce tartışma yaşamış olduğu Esin Çepni'nin aldatılma haberleri karşısında kendini tutamadı. Yine Bilal Hancı üzerinden üstüne iftira atıldığını ifade eden Yeliz Açıkel, gördüğü video karşısında "İlahi adalet tecelli etti." dedi.

Detaylar:

Eski Kısmetse Olur Yeliz'den Bir Ara Kendisine İftira Attığını Söylediği Esin Çepni'nin Aldatılmasına Gönderme

10. Golden Palm Awards'ın Golden Palm Mag tarafından 20 Kasım 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilmesi planlanıyor. "Yılın Kadın Dizi Oyuncusu" ödülü için yarışacak adaylar ise belli oldu.

Detaylar:

Golden Palm Awards "Yılın Kadın Dizi Oyuncusu" Ödülü İçin Yarışacak Adaylar Belli Oldu

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu