MasterChef'in Sivri Dilli Yarışmacısı Deniz, Diğer Yarışmacıları "Eksik" Görüp Eleştirdi

MasterChef Türkiye'de henüz ana kadro seçmeleri devam ederken, 1. grupta yer alıp 5. olarak kadroya dahil olan Deniz bir türlü susmak bilmiyor. Deniz son olarak 4. grup yarışmacılarını 'eksik' bulup eleştirdi.

MasterChef Türkiye'nin 7. sezonunda ana kadro seçmeleri tüm hızıyla devam ederken, ilk grupta yer alan Deniz'in söylemleri her bölüm apayrı bir gündem yaratıyor.

Ana kadro yarışında sinir krizi geçirip hüngür hüngür ağlayan Deniz kadroyu garantiledikten sonra her bölüm elinde defterle not tutup yarışmacı adaylarına acımasız eleştiriler yaparak modlarını epey düşürüyor.

4. ve son grubun yarıştığı MasterChef'te şefler Deniz'e grubu nasıl bulduğunu sorarken, Deniz bu defa "Yorum yapmayacağım" deyip ardından yine eleştirilerine başladı.

"Grupta birkaç eksiklik görüyorum. Çalışma stilleriyle ilgili. Çoğunu beğenmedim" diyen Deniz yarışmacı adaylarını şoke ederken, adaylar bu sözlere sessiz kalmadı.

Adaylardan Mehmet Akif, "Şefim onun beğenmesiyle değil sizin beğenmenizle çıkacağımız için pek de sıkıntı yok" yanıtı verirken, Deniz bu sözlerin ardından sustu.

İşte o anlar:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yunan Yarışmacıdan Hoşlanıyordu: Survivor Nefise Aşk Yaşadığını Duyurdu!
Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in Partnerliği Yine Tepkilerin Odağında
20 Yıldır Mutfakta! MasterChef'in 18. Yarışmacısı Battal Kaan Özdemir Hakkında Tüm Detaylar

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
02.08.2024

Ne Survivor'ın anlamı kaldı artık ne de bunun. Sadece, çoğunluğu planlanmış kaosların harman olduğu programlara döndüler. Milletin derdi parkur, konsey, yemek, tadım değil ki. KAVGA. O buna laf soksun, bu şunu aşağılasın... Rakip değil de hasımlarmış gibi tavırlar... Ya bunlar izlenme için yapılıyor ya da programa katılanlar kasıtlı olarak tartışma yaratıyor etkileşim alacağını bildiği için. Ya da ikisi. Ama insanların büyük bir kısmı da maalesef böyle atışmalı, kaotik şeyleri bir problem değil de bir zevk yaptığı için böyle oldu. 'Kaos istiyoruuuzzz <3' diye böğürenlerle Kısmetse Olur'un başlaması gibi. Yazık. Sadece yazık.

02.08.2024

insanlar zaten bunun için seyrediyor. benim başıma gelse ne cevap veririm diye alıştırma yapıyor. it dalaşı kültürlerini geliştiriyor :)

İlk hafta elenip gitse de kurtulsalar şundan

kendisi bir hamur bile açamamıştı yarışmaya yeteneği ile değil sırf kaos yaratıp reytingi yaratması amacıyla alındı bir süre reytingine bakılacak iyi ise devam eder zaten bunu kendisi de bildiği için şimdiden ufaktan alıştırma yaparak yerini sağlalaştırmaya çalışıyor.bu yarışmada yeteneğin önemi fazla değil önemli olan reyting sağlamak kaos yaratmak

TÜM YORUMLARI OKU (11)