MasterChef Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununda Şeflerden Güldüren İkazlar: "Sonunda Medeniyeti Buldun Yani!"

MasterChef Türkiye'de bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışmacılar yeni takımlarıyla birlikte ilk dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Fragmanda dikkat çeken bazı detaylar var. Yarışmacıların birbirleri ile olan atışmalarının yanı sıra şeflerin yorumları izleyicilerin akşamki bölümü iple çekmelerine yol açıyor. Gelin bakalım MasterChef yeni bölümde neler olacak? 👀

Son dönemlerde Fatma Nur yerine Barış'ı görüyoruz olayların başında. Mehmet Şef'le sohbeti esnasında ilk dokunulmazlığı kazanırlarsa bir sürprizleri olduğundan bahsediyor.

Karşı takımdan Tayfun ise cevapsız bırakmıyor Barış'ı. Sürprizlerini tahmin ediyormuş fakat, "Biz öyle sürprizlerle değil, yaptığımız yemeklerle göstereceğiz." diyor.

Bu tavrı karşı takımı geriyor tabii. Barış bu duruma "İstatistikler uzmanı ya kendisi, her şeyi biliyor." diyor. Fatma Nur ise arkadaşını destekleyerek, "Yüzümüzü kırmızıya boyayacağımızı sanıyorlar herhalde" diyor.

Gelelim bu haftanın ilk dokunulmazlık yarışına. Şefler takımlardan toplam 7 çeşit kanepe yapmalarını istiyor.

Alevler kol geziyor tabii yine. Yarış esnasında iştahlarımız kabaracak anladığımız kadarıyla.

Yarışmacılar o kadar hırslı çalışıyor ki şeflerinin üstüne kadar yemek sıçratıyor. 😂 Fakat Mehmet Şef'ten "İki takım da yetiştiremeyecek galiba." uyarısını duyuyoruz. Bir yandan da Tayfun'un kullandığı ürünlere "Aman aman neler görüyoruz, sonunda medeniyeti buldun yani!" diyerek hepimizi güldürüyor.

Mavi takımda ocakların paylaşılamadığını gördüğümüz esnada kimonalarına bayıldığımız Somer Şef, Gamze'den "Üstünüzdekini görünce anılarım canlandı, 90'lar perdeleri." yorumunu alıyor. 😂

Neyse bu akşam tadımı şefler değil sürpriz konuklar yapıyor. Eski MasterChef yarışmacıları, yeni yarışmacıların tabaklarını oylayacak. Bakalım kim kazanacak?

MasterChef yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

MasterChef Yeni Haftanın Takımları Belli Oldu! MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?
MasterChef Kaan Noyanalpan Elenmesinin Ardından Sosyal Medyada Açıkladı: "Telefon Kullanılması Yasak Ama"
MasterChef Jüri Üyesi Somer Sivrioğlu'nun Koruma Ordusuyla Gezmesi Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı