Onedio Logo

MasterChef Ekibinin 'Elenen Yarışmacıyı Anlamayalım' Diye Yaptığı Zeka Parıltısı Taktik

Kapak Görseli

MasterChef'te o hafta elenen yarışmacıyı anlamayalım, diye ekibin uyguladığı zeka kokan hareket ortaya çıktı.

tv8'in sevilen programı MasterChef yarışmasında bildiğiniz üzere, her hafta kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geliyor.

tv8'in sevilen programı MasterChef yarışmasında bildiğiniz üzere, her hafta kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geliyor. Görseli

Her gün oynanan yarışların sonucunda eleme potasına girecek isimler belirleniyor ve haftanın son günü bir kişi aramızdan ayrılıyor.

Her gün oynanan yarışların sonucunda eleme potasına girecek isimler belirleniyor ve haftanın son günü bir kişi aramızdan ayrılıyor. Görseli

2024 sezonunda önce Serhat, sonra ise Deniz elenen isim olmuştu. Üçüncü haftanın elenen ismi henüz belli değil.

Ayrıca şunu da hatırlatalım, izlediğimiz bölümler geriden geliyor. Yani, her haftanın çekimi önceden tamamlanmış oluyor. Bu nedenle elenen yarışmacı gizli tutuluyor.

Yarışmada farklı şehirlerde çekimler de yapılıyor. Hatta dün yarışmacılar havaalanında görüntülendi ve nereye gittikleri merak konusu oldu.

Fakat sosyal medyada yayılan fotoğraflarda ekip tamdı. İzleyenler "Nasıl yani, kimse elenmedi mi?" diye düşündü. Meğer bu ekibin taktiğiymiş.

MasterChef ekibi bir yere çekime gidecekse geçen haftanın elenen yarışmacısını da yanlarında götürüyormuş. Her şey kimse anlamasın, diye!

👇🏻

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

"Elensin!": MasterChef'te Ayşe'nin Yaptığı Yemekler İzleyenlerden Tepki Aldı!
MasterChef'te Mide Bulandıran Anlar! Yarışmacının Yaptığı Hareket Kameralardan Fark Edildi
MasterChef'in İstatistiksel Olarak En Başarılı Yarışmacısı Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Tutuklandı! Televizyon Programlarına da Çıkan Ünlü ‘Doktor’ Volkan Uçak’ın Diploması Sahte Çıktı
Tutuklandı! Televizyon Programlarına da Çıkan Ünlü ‘Doktor’ Volkan Uçak’ın Diploması Sahte Çıktı
Dünyanın Gözü Önünde Şok! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Herkesin İçinde Eşi Tarafından Tokatlandı!
Dünyanın Gözü Önünde Şok! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Herkesin İçinde Eşi Tarafından Tokatlandı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nuri Aslan Hakkında Soruşturma Açıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nuri Aslan Hakkında Soruşturma Açıldı