MasterChef Dilara'nın Cemre'ye 'Metin'i Kahkahalarla Yolladın' Demesi Gerginlik Yarattı

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde Cemre ve Dilara arasında resmen bıçaklar çekildi. Geçtiğimiz hafta elenen Metin'in ardından Cemre'nin kahkaha attığını belirten Dilara bu konuda ısrarcı olurken, Cemre'nin böyle bir şey yapmadığını söylemesiyle ikili arasındaki tansiyon iyice yükseldi.

MasterChef'te sular bir türlü durulmuyor. Özellikle de favori yarışmacılar Cemre ve Dilara'nın tartışmaları yarışmaya damga vuruyor diyebiliriz.

Geçtiğimiz hafta Cemre'nin potaya gönderdiği Metin yarışmadan elenirken, söz konusu olay hakkında neredeyse tüm yarışmacılar Cemre'yi suçlamaya başladı.

MasterChef şampiyonlarından Cemre'ye karşı her fırsatta bu konuda söylemler meydana gelirken, son noktayı Dilara koydu.

Bireysel dokunulmazlık alıp Cemre'nin ismini söyleyen Dilara, bunun yanı sıra eleme oylamasında da diğer yarışmacılar yerine Cemre'ye karşı konuşmayı tercih etti.

"Cemre bu savaş falan dedin ya onunla ilgili bir şey söyleyeyim sana. Sen Metin'i potaya gönderirken kahkahalarla gönderdin."

"Ve Metin elendiğinde de arkada 5 dakika sonra kahkaha atıyordun. Yani sen de aynı şekilde potaya gönderildiğinde onun gibi gülerek tepki verebilirsin elensen de elenmesen de."

Dilara'nın bu söylemi sonrasında söz alan Cemre," Metin elendikten sonra güldüğümü falan söylüyorlar, bir kere skandal bir şey yani." derken, Dilara, 'İçeride kameralar' şeklinde yanıt verdi.

"Tam 5 dakika sonra mı? Saçım yapılırken muhabbet ediyordum o zaman gülmüş olabilirim. Yani kesinlikle bunu kabul etmiyorum. Metin'i gerçekten seviyorum çünkü ona saygısızlık yapmak asla istemem."

"Ama kendileri Eda abla giderken, Azize abla giderken, Kerem giderken hepsine bakılsın, hepsinde güldüklerine de şahidim. Onlar çıkmadan önce de güldüklerine şahidim."

"Bu konuyu söylemen gerçekten terbiyesizce bence. Saf kötülük başka hiçbir şey değil."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

MasterChef Barış'ın 'Adalet Sistemini Bozdun' Söylemine Cemre'den Yanıt Gecikmedi!
Konuşması Olay Oldu: MasterChef Alican, Hastalığı Nedeniyle Yarışmadan Çekiliyor mu?
MasterChef'te Yanlış Yemeği Dolaptan Aldıktan Sonra Tanya ile Son İkiye Kalıp Elenen Metin'e Yorum Yağdı!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
01.11.2023

Dilara'dan asla ve asla hazetmiyorum kendi sezonundan beri. Ama Cemre saka mi? Anlamiyor mu anlamamazliga mi yatiyor? Bu bir yarisma. Herkes elenecek 1 kisi kalacak zaten sonunda. Sorun elenen birisinin ardindan gulmen degil yani. Kendinin adaletsizce potaya gonderdigi bir insanin elenmesine gulmen ve gram vicdaninin sizlamamasi. Eda, Azize, Kerem bunlarin hepsi tabaklari kaybettigi icin potaya gidip iyi tabak yapamayip elendiler. Eger senin gozunde onlarin elenmesi, Metin'in elenme senaryosuyla ayniysa asiri uzak durulmasi gereken, vicdani olmayan ve kendisinden baska kimseyi dusunmeyen umursamayan bir insansin demektir. Biraz utan sus bari de insanlarin ici sogusun olay unutulsun.

04.11.2023

Metin onun rakibi değil mi? Elenmesine çok doğal. Kibarlık yapıp güçlü rakipleri bırakıp kendini mi eletsin? Siz yarışma mantığını pek bilmiyorsunuz galiba?

01.11.2023

Cemre umarım Dilara sümüğünü elersin

01.11.2023

kapçık ağızlı sarı çiyan seni

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ