MasterChef Burak Kaya'nın Eski Sevgilisinin Ortalığı Karıştıracak Şiddet İddiası

Mehmet Yalçınkaya, Somer sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacıların Burak Kaya'yla ilgili ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Ata Benli, Burak Kaya'nın eski sevgilisinin kendisine ulaştığını söyledi ve ses kaydını yayınladı. Kaya'nın eski sevgilisinin şiddet iddiası herkesi şaşırttı. 

Detaylar içeriğimizde;

Mehmet Yalçınkaya, Somer sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye, yeni sezonda da tüm heyecanıyla devam ediyor. Ana kadro savaşlarının bitmesiyle birlikte de tansiyonun tavan yaptığı mücadeleler de hız kesmeden başladı.

Bu yılın yarışmacıları da kuşkusuz önceki sezonlardaki yarışmalar kadar renkli ve yetenekli... O isimlerden biri de yakışıklılığıyla ve tavırlarıyla dikkat çeken Burak Kaya.

Bizler, Burak Kaya'nın yeteneğiyle öne çıkmasını beklerken daha ilk günden yaşadığı polemikler nedeniyle gündem oldu. Hatırlarsınız geçtiğimiz günlerde Mehmet Şefin Burak'a "Özür dileyeceksin" diyerek bağırması çok konuşulmuştu.

Gamze'ye sürekli 'Aynı yaştayız biz ama sen çocuk gibi davranıyorsun. Çocuk gibi gidip şeflere beni ispiyonluyorsun. Senin eve gitme vaktin gelmiş' diyen Burak Kaya, şeflerin sinirini yükseltmişti. Gamze'ye "Gerizekalı" demesi de Mehmet şefi fazlasıyla çıldırtmıştı.

Size burada detayları anlatmıştık;

Hakaret Etmiş! MasterChef'te Sinirden Çılgına Dönen Mehmet Yalçınkaya'nın Neden Bağırdığı Ortaya Çıktı!

Şimdi ise Ata Benli Burak Kaya'yle ilgili ortalığı karıştıracak iddialar ortaya attı. Benli, Burak'ın eski sevgilisinin kendisine ulaştığını söyleyerek eski sevgilisinin ses kaydını yayınladı.

Burak'ın eski sevgilisi "Bana ‘O….’ diyordu. Bak kelimesi, kelimesine. Ayna bağımlısı, kendisini aynadan alamaz. Böylelerinin televizyonda olmaması lazım. Okuyorum hakkında yazılan bir çok yorumu işte ‘çok yakışıklı, çok yetenekli’ ama görünenin arkasında böyle bir gerçek var. Umarım kimsenin canını yakmadan ayrılır." ifadelerini kullandı.

Ayrıca eski sevgili, Burak Kaya'nın boğazını sıktığını ve ailesine şikayet ettiğini belirtti.

MasterChef Burak Kaya kimdir?

Yakışıklılığıyla Dikkat Çekti: MasterChef Türkiye Ana Kadroya Giren Burak Kaya'yı Gelin Birlikte Tanıyalım

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

MasterChef'te Dokunulmazlık Oyununda Sinirler Gerildi! Boyoz mu Gevrek mi?

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
02.09.2022

fatma nur gerçeğine rağmen daha ilk hafta en itici olmayı başarabilmesi gerçekten inanılmaz. gamzeye evet çok terbiyesizlik yaptı ve kadın o gerginliği o kadar güzel yönetti ki takdir ettim, gerçekten hanımefendiymiş. bakışlar ve tavırlardan psikopatlık akıyor evet, birde aman ne yakışıklı bilmem ne diye beğenenleri anlamıyorum cidden.

07.09.2022

Bu mu yakışıklı 😂😂😂😂

02.09.2022

https://www.youtube.com/watch?v=c140S7xw_5Q

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ