MasterChef All Star Yedekleri Kimler Oldu? 2023 MasterChef Türkiye Yedekler Kadrosuna Kimler Girdi?

Ekranların en sevilen, en heyecanlı yarışmalarından MasterChef Türkiye, bu sene All Star kadrosuyla karşımızda olacak. Her sezondan yalnızca 5 ismin All Star kadrosuna katılma hakkı kazanacağı yarışmada, eleme haftası hız kesemdeden devam ediyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde, ilk sezon elemelerinde başarılı olamayan 7 yarışmacı yedek kadroya dahil olabilmek için çabaladı. Peki MasterChef All Star yedekleri kimler oldu? İşte merak ettikleriniz.

MasterChef Türkiye All Star sezonu için eleme haftaları devam ediyor. Her hafta, kendi sezonunda yarıştığı arkadaşlarıyla karşı karşıya gelen isimler, seçilen 5 kişiden biri olabilmek için canını dişine takıyor.

Geçtiğimiz hafta MasterChef Türkiye'nin 2028-2019 sezonu yarışmacılarını tezgahların karşısında izlemiştik. En iyi yemeklerini sunmak için çabalarını gösteren 5 isim önlüklerini alarak yukarı çıkmaya hak kazanmıştı.

MasterChef Türkiye All Star ana kadroya giren ilk 5 isim Güzide Mertcan, Batuhan Bayır, Suna Aydın, Eda Karabulut ve Rıfat Yurttaş olmuştu.

En iyi tabaklarını şeflerin beğenisine sunan isimler All Star önlüklerinin sahibi olmuştu. Geride kalan isimlerden ise dün akşam yedeklerden kadroya gireceklerin seçilmesi için bir yarış düzenlendi.

Dün akşamki bölümde Mehmet Şef, yedeklerden ana kadroya girmek isteyen yarışmacılara şu açıklamayı yaptı; "Sizinle iki aşamalı bir yarışma yapacağız. Birinci aşamada ilk vereceğimiz yemekte kazanan arkadaşımız MasterChef Türkiye All Star’ın ilk yedeği olacak."

'Daha sonra diğer arkadaşlarımızla bir yarışma daha yapacağız. Orada tabii ki her zaman olduğu gibi yaratıcılık olacak. Orada da en iyi tabağı çıkaran arkadaşımız MasterChef Türkiye All Star’da yedek olarak yarışma şansı elde edecek.'

Şefler yarışmacılardan honor kebabı istedi. Yarışmacılar toplam 50 dakika içinde istenen tarifi şeflerin beğenisine sundu.

İlk sezondaki başarısıyla da dikkat çeken Hakan Kanık, en başarılı tabağı hazırlayan isim oldu. MasterChef All Star kadrosunun ilk yedek ismi Hakan oldu.

''Son bir şansımı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Umarım ana kadroya girme şansım olur yedeklerden de olsa. Yedeklerden girip, insan ilişkilerimle, yemek yapmamla şampiyonluğa kadar gitmek istiyorum.'

Geri kalan isimler en yaratıcı tabağı hazırlamak için tezgahların başına geçti. Şefler kişniş ve nohutla yaratıcı bir tabak istediklerini söyledi.

45 dakikalık süre içerisinde en iyi tabağı çıkaran isimler ise Orhan, Mustafa ve Faruk Batuhan oldu. Mustafa ve Faruk Batuhan ise MasterChef All Star yedek kadrosuna giren isim olabilmek için yeniden Hakan ile mücadele edecek.

Şeflerin değerlendirmelerine göre bu üç tabaktan en başarılı olan isim Orhan oldu.

Orhan'ın yeni MasterChef yolcuğuluğu için yaptığı açıklama ise şu şekilde:

'MasterChef yolculuğum burada bitti. Kendime göre bir mücadele verdim. Elimden geleni yaptım. Ana kadroda olmayı çok istiyordum. Herkesin hayal ettiği bir yer. Bende hayalini kuruyordum ama sonuçta istediğimi tam yansıtamadım. Ama benim için her şeyin sonu değil. Yarışma şu an benim için belki bitti ama Allah hayatta bir kapıyı kapatır, diğer kapıyı açar diye düşünüyorum.'

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

MasterChef'in 5. Yarışmacısı Kim Oldu? MasterChef'te Kim Kazandı?
MasterChef All Star'ın İkinci Hafta Eleme Kadrosu Açıklandı!

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı