MasterChef All Star'da Mehmet Şef'i Çileden Çıkaran Anlar: MasterChef 8. Bölüm Fragmanı ve Tüm Yaşananlar

MasterChef Türkiye All Star yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Eski sezon yarışmacılarını yeniden tezgahların başında gördüğümüz MasterChef, bu yıl All Star kadrosuyla kıran kırana bir yarışı ekranlarda seyircisi ile buluşturuyor. Her sezondan yalnızca 5 ismin önlüğü yeniden giyme şansı yakaladığı MasterChef Türkiye'de bu akşam 8. yarışmacı belli olacak. Peki MasterChef All Star'ın 8. yarışmacısı kim olacak? İşte fragman ve tüm yaşananlar...

MasterChef Türkiye All Star'da 2020 yarışmacıları için yalnızca 3 önlük kaldı.

Bu akşam yayınlanacak 8. bölümde, yarışmacılar yeniden bir sezon boyunca mücadelelerine devam edebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. 2019 sezonundan Güzide, Suna, Eda, Batuhan ve Rıfat'ın yer alacağı MasterChef All Star kadrosunda, 2020 sezonunun ilk iki ismi Sefa ve Tanya olmuştu.

Hayallerinin peşinde koşmaya devam etmek isteyen yarışmacıların her biri kendi sezonunun en iyi isimleri arasında.

Şefler All Star'a yakışır bir eleme heyecanını hem yarışmacılara hem de ekran başındaki seyircilere yaşatıyor. Henüz daha eleme aşamasındaki yemekler son derece zorlu final yemekleri ve yarışmacılar için süre de geçtiğimiz sezonlara göre daha kısıtlı.

Bu akşam önlüğü giyebilmek için ilk adımda yapılacak yemek ise Şef Ömür Akkor'un imza tabaklarından bir tanesi.

Enginar, balık ve pilavın bir araya geldiği bu şef tabağı yarışmacılar için zorlu bir yemek olacak. İlerleyen her bir gün, yemeklerin daha da zorlaşması ve önlüğe bir adım daha uzaklaşmak demek.

Yarışmacılar canla başla ellerinden geleni yapmaya devam ederken, önlüğü garantilemiş MasterChef'ler ise balkonda onları izliyor.

Geçtiğimiz bölümde de dikkat çeken detaylardan biri olan konu ise eleştirileri. Suna, kendisinden bir sonraki sezon yarışan ve şimdilerde All Star olmak için ter döken yarışmacıların çalışmalarını beğenmiyor ve onları eleştirmeye devam ediyor.

Programda tehlikeli anlar yaşandığına bir kez daha şahit oluyoruz. Sedat yemeğini yetiştirmeye çalışırken birden elini kesiyor.

Danilo Şef'in, Sedat'a yardım etmek için hemen doktor çağırdığını görüyoruz. Acaba yemeğine devam edebilecek mi?

Fragmanın sonunda ise henüz daha başlangıç aşamasındayken yaşanan garip bir olaya şahit oluyoruz.

Mehmet Şef'in yarışmacılarla son derece sinirli bir şekilde konuştuğunu görüyoruz. 'Biliyorsunuz şefe saygı bizim en önem verdiğimiz konulardan biridir.' diyen Mehmet Yalçınkaya, yeni bir durumdan bahsediyor.

"MasterChef Türkiye tarihinde böyle bir şey hiç yapmadık. Böyle bir şey de görmedik. Jürinin oy birliğiyle aldığımız bir karar var." diyen Mehmet Şef hepimizi meraklandırdı.

Bakalım bu akşam MasterChef Türkiye All Star'da neler yaşanacak?

MasterChef Türkiye All Star 8. bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

MasterChef Ana Kadroya Kim Girdi? MasterChef All Star 7. Yarışmacısı Kim Oldu?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede