Maskesiz Çalıştıklarını ve Oyuncuların Aşı Hakları Olması Gerektiğini Söyleyen Pelin Akil Tartışma Yarattı

Sizce oyunculara öncelik verilmeli mi?

Şu sıralar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Pelin Akil, bugün paylaştığı bir video ile tartışma yarattı.

Oyuncuların maskesiz olduğunu ve kendilerinin de aşı olması gerektiğini söyledi...

İşte o paylaşımı...

Ve ardından gelen tepkiler:

👇

👇

👇

👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bir de size soralım o zaman...

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aşı olmalılar mı?

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
04.04.2021

Ultra lüks evinde 2 yıl çalışmadan otursan sana hiç bişey olmaz 3 kuruşa zar zor geçinmeye çalışan ve işe gitmek zorunda olan milyonlarca insan varken bir zahmet şu at ağzınızı biraz kapalı tutuverin ya. Gereksiz ünlü.

04.04.2021

Bu da gündem olmak için herşeyi yapıyor. Dizi de görünmüyorsun bile rolün Yok kadar az . Senden önce kaç kişi var kapalı havasız ortamlarda yüzlerce çalışan insanlar. Bi düşünsen bınu yayınlamaya utanır insan.

05.04.2021

Sana ne avuktmısın,yalakamısın,hangi boksan kes sesini amk. Kimse sırf ünlü diye ayrıcalıklı olamaz,bok gibi para kazanıyorlar,millet için bedava çalışırmış gibi ahkam kesemez. Kendine kazanıyor,amme hizmeti yapmıyor.

05.04.2021

Bu kadın bana hep itici gelmiştir doğru gelmiş :) gerçekten böyle konusurken hiç mi utanmıyosunuz seni oraya zorla mı cıkardılar böyle desek mağdur edebiyatı yapıp şey dicekler bizde ev geçindiriyoruz :D sen çalışmasanda o para size baya bi yeter ozaman bu sıkıntılı dönemde paranı az harca tasarruf yap bak biz askeri ücretle geçiniyoruz amk sanırsın devleti yönetiyor kurtarıyor oynama ozaman bizim ailemizin canı yok mu uc kurusa calısıyor ne aşısı var ne testi ne önlemi bir de azar işitiyolar geçenlerde kaza yaptı babam izinşn bile lafını yaptılar gidin sukredın lan biraz valla tiksindim sizin gibi nankörlerden ya colugunuz cocugunuz ıcın şükredin elinizdekilerle mutlu olun genel olarak ünlüler bizden fakirmiş gibi davranıp öncelik herşeyde onların olsun istiyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (49)