Maskelerin İçinde Nano Robotlar Olduğunu ve Bunu da Telefon Kamerası ile Görebildiklerini İddia Eden Kadınlar

Maskelerin içinde nano robotik varlıklar olduğunu iddia ede kadınlar, maskeleri sıcak suya koyduğunuzda ortaya çıktığını söylüyor. Kamera ile zoom yaparak gördükleri robotların insan vücuduna girerek DNA'mızı bozduğunu da iddia eden kadınların o videosu...

Kaynak: @aliosman.onder

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
30.03.2021

Toplumların seçkinler tarafından yönetilmesini bunlar gibilere hiç bir şey sorulmamasını savunan epistemoloji felsefesinin uzantısı olan Platon'un önerdiği 'elitist'' ve 'seçkinci' yönetim anlayışını haklı çıkaranlarda bugün. Bilim ve teknoloji ülkesi Almanya'da yaşayıp cefasını dedeleriniz babalarınız çekmişti siz refah içinde anca göt büyütüp cahil kalmaya devam edin. Nano robota zoom yapabilen telefon kamerası :)) nano ne demek Sarah Connor ablacım, valla insanımız çok yaratıcı her gün yeni komiklikler, şakalar sağ olsunlar var olsunlar. Şayet tespit ettiği gibi teknoloji bu seviyede robot yapacak kadar ilerlese ben gider yapanın elini sıkar maskemi takarım. :) Bilginin bu kadar hızlı yayıldığı ve bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu çağda cahil kalabilmek büyük başarı. Hastalığın gerçek olması hariç her şeye inanabiliyorlar, maskelerimizde nano robotlar bile olabilir ama bu salgın gerçek olamaz.

Açıklamanı dahi haketmiyorlar gerçekten:)

30.03.2021

Buradan Avrupa'ya sesleniyorum bakın bu ülkede gerçekten kafası çalışan size ve dünyaya faydası olabilecek kalifiye eğitimli insanlar var, bu malları iade edin yerine onları alın iki taraf için de kazan kazan olur :D!!!

Pasif Kullanıcı
31.03.2021

Bu Almaya'da yaşan türkler neden böyle aptal

TÜM YORUMLARI OKU (46)