Maske Takmayan Kadın Hastanede Terör Estirdi: Polis Copuyla Camları Kırdı, Polise Saldırdı

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan olayda, bir kadın kendisini maske takması yönünde uyaran polis memurlarına ve hastane görevlilerine saldırdı.

Hastanede polis odasına dalan kadın, polislere ait jop ile odanın camlarını kırdı.

Saldırgan kadın polisleri de yaraladı.

Olay sonrası etkisiz hale getirilen kadın gözaltına alındı.

Emniyette ifade veren şüphelinin ağır hakaret içerikli bir savunma yapması dikkat çekti. Şüpheli ifadesinde, hem polis memurlarına hem de görevlilere kendisinin maske takmasından dolayı sitem ettiğini söyleyerek polis camını kırmadığını ileri sürdü. Kadının saldırı anları an be an güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Kaynak: İHA

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
24.09.2020

polislik mesleğini kritersiz bir hale getirip almış personeller olaylara müdahale etme konusunda yetersiz kalıyor. Liyakat önemli diye boşuna demiyoruz. Mülakatlarda elediğiniz gerçekten fiziksel ve zihinsel olarak bu mesleği hak eden insanlar yerine 45 kiloluk memurlar koydunuz. Sonuç yetersiz müdahale

24.09.2020

Haklı bir sitem.

hahaha şu olaya bak aq, kadını dışarı atıyorlar, dışarıda bi başına kadın polis yada güvenlik güreşiyor. Bi de kadını dışarda tutmak için uğraşıyorlar tam tersi olması lazım halbuki. sonra ikinci şok dalgası, içeriden 3 polis 1 jandarma çıkıyor. hahaha bence o abla polis olmalıymış.

24.09.2020

Jandarmanın orada müdahale hakkı yok hocam, düdük bile öttüremez, olayın öncesinde ne yaşandığını bilmiyoruz ama kısıtlı sürede gördüğümüz şu; kadın polisin müdahalesi yetersiz kalıyor, tahmin ettiğim kadarıyla erkek polislerde bir müdahalede bulunmak istemiyor, belki kadın haklı diyedir, belki soruşturma geçirmek istemiyorlardır belki düşünmediğimiz başka bir sebebi vardır ancak o üniformayı giyiyorsan orada müdahale etmek zorundasın, fakat kolay geldiysen oraya ve aman işim canım işim diyorsan o başka...

24.09.2020

Kadın erkek fark etmez.Bir koyucaksın yüzüne amına kodumun gorilinin.

TÜM YORUMLARI OKU (40)