Maske Takması İçin Uyardığı Erkekten Ölüm Tehdidi Alan Kadın Twitter Kullanıcıları Tarafından Suçlu Bulundu

Toplu taşımada maske takması için uyardığı kişiden 'Zaten kadın öldüreni hapse atmıyorlar, canımı sıkma bak sonun kötü olur.' diyerek ölüm tehdidi aldığını söyleyen Twitter kullanıcısı, diğer kullanıcıların çoğu tarafından haksız bulundu.

Bildiğiniz üzere 26 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni maske kurallarını açıklamıştı.

Açıklamanın ardından toplu taşıma ve kalabalık ortamlarda da maske takılmayacağını düşünen vatandaşlar, büyük bir kaosa neden olmuştu.

Toplu taşımalarda takılması 'zorunlu' olan maskeyi takmayan bir vatandaşı uyaran Büşra isimli Twitter kullanıcısı, ölümle tehdit edildiğini söyledi.

twitter.com

Bugün ise Büşra isimli Twitter kullanıcısı, başına gelen bir olayı takipçileri ile paylaştı. Tweet'te otobüste maske takması için uyardığı bir kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini yazan Büşra, başına gelenlere

Başına gelen olayı paylaşan Büşra, 'Maskenizi takar mısınız lütfen?' diye uyardığı kişiden sert bir tepki ile karşılaştı.

twitter.com

Daha da ileriye giderek kan donduran sözlerde bulunduğundan erkeğin, kendisine karşı 'Zaten kadın öldüreni hapse atmıyorlar, canımı sıkma bak sonun kötü olur.' diye bağırdığını da iddia etti.

twitter.com

Tartışma sırasında video çekmenin aklına gelmediğini söyleyen Büşra, büyük tepki gördükten sonra maske takan erkeğin sadece fotoğrafını çekmiş.

👇

Yaşadığı bu olayı sosyal medya üzerinden paylaşan Büşra, Twitter kullanıcılarını ikiye böldü 👇

Bir grup 'Sana ne maskesizse?' diyerek Büşra isimli genç kadına tepki gösterdi 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bir kısım ise hak verdi 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Peki bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Erdoğan'ın Koronavirüs Açıklamasının Ardından Hangi Alanlarda Maske Takma Zorunluluğu Devam Ediyor?
Tartıştığı Kadını Tehdit Eden Erkek: Senin Gibi Eşim Olsa Kafanı Koparırım, Kafa Koparmaktan 8 Yıldır Mahkumum
Selfie Bahanesiyle Kadınları ve Kız Çocuklarını Kaydeden Bir Pakistanlı Daha

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
07.05.2022

Twitter kullanıcıları değil aşı karşıtları tarafından linçlenmiş.

07.05.2022

Maske olayına takılıp yorum yapan zihniyete epey güldüm, adam ölümle tehdit ediyor ceza vermiyorlar zaten diyor yani bu kadın ölseydi sende maske tak demeseymissin canımı dicektik erkekliğine tükürim ben senin sonun kötü olurmuş düşünsene bu magandanin çocuğu olacak benim çocuğumla aynı jenerasyonda, kendimi geçtim artık gelecek nesile üzülüyorum.

07.05.2022

Amına kodumun düz dünyacıları bunlar işte. Aşıdı yılın miski di yilin. Sırf bu oruspu çocukları yüzünden 1 yılda bitecek işi 2 yıl çektik. Hayır ölmediler de.. Toplumun zeka seviyesinde bi tık artış olurdu en azından.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ