Maske Takmadığı Gerekçesiyle Polisin Kimlik İstediği Vatandaş: 'Başlarım Şimdi Senin Şovuna'

İstiklal Caddesi'nde, polis maske denetimi yaptı. Güvelik kameralarından maske takmadığı tespit edilen bir kadın polise zorluk çıkardı.

Kimliğini vermemek için uzun süre direnen kadın, "Kaç saniye gördün ya, 2 saniye görmüşsündür en fazla kameraları getirip şov yapıyorsun" dedi.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
29.12.2020

Doğru demiş, millet dışarıda maskesiz dolaşıyor, polis dahi öyle! Kimseye ses çıkarmıyorlar ama bir kamera takip peslerine ağlarına düşen vatandaşa ver yansın ediyorlar

29.12.2020

Bizim polis niye gerekli anlarda dünyanın en ezik polisi olurken gereksiz anlarda uzaylı istilasını savuşturur gibi cesur oluyor, anlamadım... Acaba kalabalıkta iyi de teketekte mi zayıflar? Biber gazı kalkan olmayınca tırsak mı olunuyor?? Sadece bu olay değil, "teşkilatı çağırın ulan" diyen s.kik kuryede bile bir halt edememişti. Yazık.

30.12.2020

dövsen bela s.ksen zina aq. Lan şunu bi anlayın artık,metrodan da çıksanız,sağunadan da çıksanız sadece kendiniz için değil başta aileniz,sevdikleriniz ve diğer insanlar için takacaksınız,zorundasınız. İki gün önce bayan arkadaşımız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı,iki çocuğu annesiz kaldı,buna benzer örnekler çok. İlla bu virisün tehlikeli olduğunu idrak edebilmeniz için ailenizden birinin ölmesi mi gerek?

TÜM YORUMLARI OKU (32)