Maske Kimsin Sen Jürileri Kimler? Maske Kimsin Sen Yarışması Konusu Nedir?

FOX TV'nin yeni eğlence programı Maske Kimsin Sen? bu akşam ekranlarda ilk bölümüyle yer alacak. Heyecanla beklenen program izleyicilere birbirinden eğlenceli dakikalar yaşatırken programın jürileri ve konsepti de merak ediliyor. Maske Kimsin Sen programının jüri üyeleri ekranların sevilen isimleri olurken program 'The Masked Singer' adlı programdan uyarlanmıştır. Peki Maske Kimsin Sen? programı jüreleri kimler? Maske Kimsin Sen? hangi programdan uyarlama? Maske Kimsin Sen konusu, formatı ne? İşte FOX TV'nin yeni programı Maske Kimsin Sen'e dair tüm detaylar...

Maske Kimsin Sen Jürileri Kimlerdir?

Masumlar Apartmanı adlı dizide sevilerek takip edilen Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yapacak.

Dedektif olacak jüri ise; Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy olacak. “Maske Kimsin Sen?” yarışması, 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar, ardından her pazar FOX TV'de yayımlanacak.

Maske Kimsin Sen Konusu Nedir, Formatı Nereden Alınmıştır?

Yarışma programında; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

Programın formatı ise “The Masked Singer” adıyla tüm dünyada fenomen olan ünlü yarışmadan uyarlanmıştır.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!