Sezen Aksu Şarkılarının Söylendiği Maske Kimsin Sen'de Ejderha'nın Kim Olduğu Belli Oldu

Sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaptığı, jüride ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un yer aldığı yarışma programı Maske Kimsin Sen?'deki ünlülerin kim olduğu epey merak ediliyor. Bugün yayınlanan bölümde de Ejderha'nın hangi ünlü olduğu belli oldu.

Alican Yücesoy, Eda Ece, Melis Sezen ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğunu ise sevilen oyuncu Tansel Öngel'in üstlendiği 'Maske Kimsin Sen?' bomba gibi bölümleriyle devam ediyor.

Cumartesi günleri yayınlanan programda hangi maskenin altından hangi ünlünün çıkacağını da epey merak ediyoruz. Sosyal medyada tahminler havalarda uçuşuyor resmen!

Geçtiğimiz hafta heyecanın doruklarda yaşandığı bölümde Ayna'nın hangi ünlü olduğu belli olmuştu. Merakla beklediğimiz ünlümüz Kırgın Çiçekler dizisiyle hayatımıza giren Biran Damla Yılmaz çıkmıştı.

Murat Dalkılıç'ın konuk olduğu Maske Kimsin Sen?'in 29 Ocak Cumartesi günü yayınlanan Sezen Aksu şarkılarının söylendiği 7. bölümünde de Ejderha maskesinin altından başarılı oyuncu Cemal Hünal çıktı.

Bakalım önümüzdeki hafta hangi ünlümüz maskesini çıkarak?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Maske Kimsin Sen Ejderha'nın Kim Olduğu Ortaya Çıktı! Ejderha Maskesinin Altındaki Cemal Hünal Kimdir?
Başarılı Oyuncu Tansel Öngel Sunucusu Olduğu Maske Kimsin Sen'le İlgili Samimi Açıklamalar Yaptı
"Maske Kimsin Sen?" Sunucusu Tansel Öngel ile Yarışmacılardan Biran Damla Yılmaz'ın Aşk Yaşadığı İddia Edildi
Maske Kimsin Sen'de Burcu Özberk Olduğu Tahmin Edilen Geyik'in Değiştirildiği İddia Edildi

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
29.01.2022

Fox Tv birilerinin restine rest ulan dedi ve kimseyi tikine bile takmadığını gösterip Sezen Aksu'ya destek çıktı. Türk televizyon programlarından beklemediğimiz cesurlukta hareketler bunlar sırf bu sebeple bile takdiri hakeden bir program.

30.01.2022

Sezen aksu şarkısı söyleterek de yaladı ama bu kadın değil miydi iki cihada da kirlisiniz diyen demek ki ne imiş FOX TV kirliymiş

30.01.2022

bu program bana çok saçma geliyor, ilk kez bugün izledim.sesleri de sacma. bu kıyafetler bir daha kullanılacak mi? asla? hiç zannetmiyorum harcanan bu çirkin kostümlerle sokak hayvanlarına falan yardım edilse ...başka bir sebebi yok benim için .saçma sapan çirkin kostümler o kadar.

olayı sokak hayvanlarına nasıl bağladın aq

29.01.2022

Bu adamı görünce aklıma Adanalı geliyor nedense

30.01.2022

adanalidaki maraz Ali'nin adamı o .

TÜM YORUMLARI OKU (12)