Maske Denetimi Yapan Polis Teyit Amaçlı Arkadaşının İsmini Sorunca Olanlar Oldu: 'Kendiniz Sorsanıza, Ne Sanıyorlar Bunlar Kendini?'

"Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini"

İzmir'in Konak ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama yapan polis ekipleri ile maskesiz gezen iki kadın arasında gerginlik yaşandı. Kadınlardan biri, 'Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini' dedi.

"Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın"

Gerginliğin artması ile kimlik ibrazında bulunmayan kadın, polise ekiplerinin terbiyesizlik yaptığını iddia ederek 'Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın' şeklinde bağırmaya başladı. Polisin uyarması üzerine tepkisini sürdürmeye devam eden kadın, 'Benim canımı sıkmasınlar polismiş, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini' diye konuştu.

"Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi"

Görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösteren kadın, 'Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi' dedi. Haklarında işlem yapılan iki kadın daha sonra polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü. Polis memurlarının, hakarette bulunduğu gerekçesiyle kadından şikayetçi oldukları öğrenildi.

Kaynak: Sondakika

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Cami Çıkışında Atatürk’e Hakaret Etmişti: Ahmet Bostancı’nın Cezası Belli Oldu
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
21.11.2020

Bazı oruspu kadınlar ''ben kadınım bana bir şey yapamaz olay olur'' düşüncesi yüzünden kendini bi bok sanıyor.Hiçbir şey yapmadıkları halde istedikleri olacak diye '' bana taciz etttiğini söylerim bana dokundun derim bana inanırlar'' diye tehdit ediyorlar.Bunun gibi orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruspular yüzünden hayat boktan ibaret.Rakı içiyor diye kendini modern zanneden ile kapalı diye kendini namuslu zannedenler arasında kaynayıp gidiyoruz.Zombi istilası olsa da istediğim insanı öldürebilsem.

sonu saçma ama başında haklı bence

21.11.2020

Niye merkezde herkese gösterilmemiş kendilerinin ne olduğu.. ??!! Eskiden herkes polisin kim olduğunu biliyordu, unutulmuş, ezber yaparken tekrar şart..

ya olum taktınoz polise ya polis başındaki emniyet müdürü neyi nasıl isterse onu yapar yapmayan da polislikten atılır karakolda 100 polis varsa 1 tanesi bile iyi olsa böyle genelleme yapmamalısın bence küfür etme

21.11.2020

bunlar ve bunları haklı bulanlar şu anda yaşadığımız karantinanın sorumlularındandır virüs kapmamak ve sistem yükünü artırmamak için aylardır dostlarımla oturup yiyip içemiyorum, bunların hiçbirşey umurunda değil üstelik de özgür ve hakkını arayan vatandaş rolü yapıyorlar, siz bizim özgürlüğümüzün katilisiniz

TÜM YORUMLARI OKU (30)