Maseratili Polis Memurunun Aile Avukatı Konuştu: 'Cinayet Değil İntihar'

İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Aile avukatı, olayla ilgili olarak 'Cinayet değil intihar' dedi.

8,5 milyon liralık Maserati kullanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, geçtiğimiz haftalarda trafikte yaşanan tartışma sırasında avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmıştı.

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube'de görevli polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgülİstanbul Barosu'na üye avukat Fatih Uzun ile trafikte yaşadığı tartışma sonrası gündeme gelmişti. Av. Uzun'un ayağını kırmakla suçlanan Üçgül hakkında dava açılmıştı. Olayın gündeme gelmesi sonrası Üçgül açığa alınmıştı.

Kamuoyunda 'Maseratili polis' olarak bilinen Hüseyin Tayfun Üçgül'ün arabası içinde ölü bulunması 'İntihar mı, cinayet mi?' sorularını peşinde getirdi. Konuyla ilgili aile avukatından açıklama geldi.

Narkotikçi polis memuru saat 17.00 sıralarında otomobilinde ölü halde bulundu. 

Muğla Jandarma ekipleri olayı çok yönlü olarak soruşturmaya başladı.

İlgili haber 👇

Maseratili Polis Memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, İntihar Etti

Alienin avukatı halktv.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Cinayet değil intihar. İlk bulgular intihar olduğunu ortaya koyuyor ' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
11.07.2023

adamın maseratisinin villasının kaynağı kimse,sebebi neyse, ifşa olmaktan korktuğu için susturdu

11.07.2023

yav he he..

11.07.2023

1.si İntihar edecek kadar onurlu birisi tanımadığı birine "bacağını kırdığı avukata" yanlışlıkla yada bilerek zarar verdiyse özür diler. Pismanlik duyar. 2.si bu kadar serveti olan kimse 3 kuruş maaşla çalışmaz, o maaş maseratinin benzin giderini karşılamaz. 3.sü eşinin "bakanlik onayli çay satma muhabbeti" yalan beyanı ortaya çıkmıştı. 4.sü bu kadar gündem olmuşken kendini intihar öncesinde dahi ifade eden bir not bırakmamış yada sosyal medya da bir cümle kurmamiş.. 5.si Bu ne biçim aile avukatı yahu.. Adli bir vaka da intiharı herkesten önce avukat kabul eder mi?!?

11.07.2023

Eeee etme bulma dünyası kim bilir hangi yetimin hangi yaşlının hakkına girdin Allah biliyor yaaa un çuvalı kadar değerin yok şimdi.

TÜM YORUMLARI OKU (36)