Masanıza Koyduğunuz Yemeklerin Tadını Coşturacak: 4 Farklı Demlenmiş Yağ

Yemeklerinizi bir adım ilerletecek en güzel şeyi bulduk! Bu farklı lezzetteki zeytinyağlar ile basit bir makarna bile harika olacak!

4 Farklı Demlenmiş Yağ - Onedio Yemek - Tek Malzeme Çok Tarif

4 FARKLI DEMLENMİŞ/AROMALANDIRILMIŞ YAĞ

SARIMSAK AROMALI ZEYTİNYAĞI

9-10 diş sarımsak

1 SB zeytinyağı

Yağı koyacağız şişeyi sterilize edin. Zeytinyağını ısıtın. Sarımsakları bir kavanozun içerisine koyun ve çalkalayın. Kabuklarının kolayca soyulduğunu görecesiniz. Soyduğunuz sarımsakları yağın içerisine atın ve 1-2 dakika ocakta tuttuktan sonra aromalı yağı şişenin içine dökün. Karanlık bir yerde saklayın. Makarna ve yemek tariflerinizde kullanabilirsiniz.

ACI BİBER AROMALI ZEYTİNYAĞI

1 adet şili biber

1 SB zeytinyağı

Yağı koyacağız şişeyi sterilize edin. Zeytinyağını ısıtın. Acı biberi yıkayıp, kurutun. Sap kısımlarını temizleyip dilimleyin ve ısınan yağın içerisine atın ve 1-2 dakika ocakta tuttuktan sonra aromalı yağı şişenin içine dökün. Karanlık bir yerde saklayın. Yoğurdun kullanıldığı mezelerde, yemek tariflerinizde kullanabilirsiniz.

KEKİK AROMALI ZEYTİNYAĞI

4-5 sap taze kekik

1 SB zeytinyağı

Yağı koyacağız şişeyi sterilize edin. Zeytinyağını ısıtın. kekiği yıkayıp, kurutun. Sap kısımlarını temizleyip ısınan yağın içerisine atın ve 1-2 dakika ocakta tuttuktan sonra aromalı yağı şişenin içine dökün. Karanlık bir yerde saklayın. Fırında pişmiş patatesi servis ederken, et yemeklerinizde kullanabilirsiniz.

LİMON AROMALI ZEYTİNYAĞI

1 limon

1 SB zeytinyağı

Yağı koyacağız şişeyi sterilize edin. Zeytinyağını ısıtın .Limonu yıkayıp, kurutun. Limonun kabuğunu soyup ısınan yağın içerisine atın ve 1-2 dakika ocakta tuttuktan sonra aromalı yağı şişenin içine dökün. Karanlık bir yerde saklayın. Salatalarda, zeytinyağlı yapacağınız yemeklerde kullanabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.06.2018

Yine bir içerik bulamama dramı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ