Masallardan Fırlamışa Benzeyen Issız Adada Çalışması İçin İki Kişi Aranıyor!

Hiçbir şebeke sistemine bağlı olmayan ve yalnızca iki kişinin yaşadığı bir adada çalışmak ister miydiniz? Ayrıca ada 180 geyiğe de ev sahipliği yapıyor! Hayallerdeki iş ilanının detayları için... 👇

Sadece iki kişilik nüfusa sahip olan İskoç adası, sadece masallarda olabilecek iş için iki kişi aranıyor.

Yaklaşık 9,3 kilometre karelik alana sahip bu ufacık toprak parçası üzerinde sadece 4 kulübe bulunuyor.

İç Hebridler'de, Raasay'ın kuzeyinde ve Skye adasının Trotternish yarımadasının doğusunda yer alan Rona Adası, 16. yüzyılda "korsan sığınağı" olarak biliniyordu.

Hiçbir dükkanın olmadığı bu adaya sadece tekne ile ulaşım sağlanabiliyor.

Gelelim o hayallerdeki işe: Adadaki iki tatil mülküyle ilgili işlere destek olmanın yanı sıra oradaki 180 geyiğe yardım etmek.

İş başvuruları başarıyla sonuçlananlar 'arazi ve mülk bakımı ve yönetimi, ev işleriyle ilgilenmek, lojistik, geyik yönetimine, takibine ve av eti işlemeye destek olmak da dahil' çeşitli görevler ile sorumlu olacaklar.

Adanın herhangi bir şebeke sistemine bağlı olmadığı, bu yüzden de güneş panelleri, jeneratörler ve invertörler hakkında bilgi sahibi olmak ya da öğrenmek isteyenler memnuniyetle karşılanacağı söylendi.

Çalışandan istenen kişisel nitelikler arasında, açık havayı çok sevmek ve yalnızlığa meyletmeyle birlikte, 'güvenilir, esnek, yetkin, hevesli, ücra bölgelerde uzun zaman geçirmekten mutlu, mizah anlayışına sahip, misafirlerle, ziyaretçilerle ve meslektaşlarla sosyalleşebilir olmak' maddeleri yer alıyor.

Ada yöneticisi Bill Cowie, "Kendilerini ada hayatımıza ve dış mekan işlerimize gerçekten adayacak hevesli bir arazi çalışanı ve ortak arıyoruz" dedi.

Adanın kendisi gibi biri; kendine yeten, esnek ve belki de biraz sert. Ada bizim evimiz ve yaşamımız. Doğru adayın da bizim gibi ona aşık olacağını biliyoruz.

Doğayla yeniden bağlantı kurmayı arzulayan, kargaşadan kaçmak isteyen kişiler "HiJOBS" internet sitesinden başvuruda bulunabilir.

Sizin düşünceleriniz neler? Bu adada çalışmak ister miydiniz?

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Bilim İnsanları Uyardı: "Sayısı Artan Uydular Gözlem Yapmayı Engelliyor..."
Düşünüldüğü Gibi Yeşil Değiller! Uzmanlar Uzaylıların Neye Benziyor Olabileceğini Açıkladı
Yapılan Yeni Araştırmada Erkek Çocuk Yetiştirmenin Beyni Daha Hızlı Yaşlandırdığı Kanıtlandı!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!