Masaj Salonunda Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Bıçaklandı

Bursa'da bir masaj salonuna giden Nail K.(49) tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı. 

Polis ekipleri kaçan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda meydana geldi. Masaj salonuna gelen Nail K., kimliği henüz belirlenemeyen kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, yanında bulunan bıçakla Nail K.'yı bacağından 3 kez bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Polis şüpheliyi arıyor

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nail K., yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
05.12.2022

Gece 2'de? Neyin tartışması acaba diyeceğim ama... Neyse...

05.12.2022

Umarım taciz tecavüz mevzusu değildir:(

05.12.2022

Satır aralarını iyi okumak lazım "..... tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı" kadın olsa masöz diyecekti... Kendi tahminimi yazayım, gecenin 1:30 unda evdeki dolaptan bardak almaya uzanan Nail amcanın omuzu tutuldu, sonra dedi ki mahallemizde (Altıparmak Cd.) bulunan nöbetçi masaj salonunda çalışan trans birey Hazal takma adını kullanan Abdülrezak P. ye omuzuma masaj yaptırayım dedi, masajın sonu konusunda anlaşamadılar ve trans birey sapladı çakıyı.... Böyle olmuş olabilir muhtemelen...

TÜM YORUMLARI OKU (5)