Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan olayda, bir kafeteryada masada bulunan cep telefonu bomba gibi patladı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan olayda, bir kafeteryada masada bulunan cep telefonu bomba gibi patladı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
İşletme sahibi Özgen Akbıyık yaşananları anlatarak “Olayın yaşandığı gün 6 kişilik üniversite öğrencisi kendi aralarında oturup sohbet ediyordu. Bizim çalışanımız sipariş aldığı sırada silah sesi gibi el bombası gibi bir ses geldi. Arkamı döndüm baya bir duman çıkıyordu. ’Dumanlar çıksın’ diye kapıyı açtım baktım alevleri büyüyor telefonu dışarı attım. Gençlere kötü oldu, teselli ettik gönderdik” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA
Eskiden bataryalar şişerek "Yeter artık, beni bi sal" mesajı veriyordu. Şimdi böyle bir sinyal olmadan da patlayabiliyor galiba bataryalar. İşin kötüsü, eski telefonlarda bataryayı atıp yenisini kendin alabiliyordun. Şimdi firmalar açgözlülüğüyle gömme bataryalar ekledi telefonlara; servise muhtaçsın batarya değiştirmek için.
Hani, patlamamış ki
Sarapnel parcalarindan oldu millet, ne bombaymis!