Maruz Kaldığı Tacizlere İsyan Eden Kadın: 'Metrodan Evim 8 Dakika, Yapmayın Artık Ne Kadar Rezilsiniz'

TikTok'ta '@senashines' ismiyle paylaşımlar yapan kadın uğradığı tacizlere isyan etti. Metrodan eve giderken birçok tacize uğradığını belirten Sena, paylaştığı video ile 'Yeter artık' dedi.

Sena paylaştığı video ile isyan ederken, "Metrodan evim 8 dakika, arabasıyla duran, laf atan... Yapmayın artık, yapmayın. Evime giderken kulaklık bile takamıyorum tedirginlikten" dedi.

İşte o anlar: 👇

Kaynak: @senashines

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ile Cemal'in O Sahnesine İBB'den Yanıt Geldi
Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki
YORUMLAR
25.12.2022

Kara çarşafa bile girsen o lafı atarlar.. Damacanaya tecavüz edildi bu ülkede! Bu dünyanın adaletinden şüphem var ama ahirette o ateşin içinde piştiğinizi görmeyi çok isterim.. İstismarcı, tecavüzcü anadan babadan bağımsız genelev artığının pislikleri.. Dilerim gömüldüğünüz toprağa dışkı ve pislik dolar da tekrar diriltinceye kadar azap içinde çekersiniz!

Tanrının her şeyi yapmasını bekleyemeyiz.

25.12.2022

İlk okuldan itibaren cinsellik dersi bu ülkede sapık bireylerin yetismemesi vücudunu tanıması ve her hamile kadına akıllı telefonlarla evebeyin egitimi verilmeli zorunlu egitim 8 yıl olmalı egitim egitim 🤔 insan olmanın gerekliliği için

Eğitim sistemleri zaten ezberci olduğu için boş. Hayatta daha işe yarayan dersler lazım. Matematik ne işime yarayan diyeni aşağı görüyorlar ama o adamın zaten kapasitesi ile yapabilecekleri o kadar ve haklı yere söylüyor. Boşuna eğitim almış oluyor. Eğer birisi bir yerde uzmanlaşmak istiyorsa o zaman o dersler devreye girmeli

Din din diye götünü yırtıyordur bu pezevenkler ama ahlâk yok amk yobazları gına geldi bu ülkenin eğitimsiz yobazlarından alın bunları mağaralarına kapatın ya da afganistana sınır dışı edin. Onların layığı orası.

TÜM YORUMLARI OKU (38)