Marsel İlhan'a Gönlümüzün 1.Turunu Geçiren Parodi Hesabı ve 15 Marselsever

Marsel İlhan Türk tenisinin yetiştirdiği ender yeteneklerden. Ülkemizde tenis çok bilinmez ve bu sporla uğraşan sayısı oldukça az olmasına rağmen Marsel tenisi öyle ya da böyle ülkeye tanıtıp, sevdiriyor.

Genel olarak turnuvaların 1.turunda elenmesi Marsel'i sosyal medyamızın diline düşürdü tabii. Marsel adına açılan parodi hesapsa bu aralar revaçta. 😄

1. Tabii durum böyle olunca çok sevgili sosyal medya kullanıcıları da olaya sessiz kalmıyor ve Marsel'e sevgilerini her zaman gösteriyorlar.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

BONUS: Olayın bir de bu yönü var. İster dalga geçin, ister küçümseyin ama Marsel hem kazancıyla hem de tenis bilmeyen bir ülkenin gündemine tenisi sokmasıyla takdiri hak ediyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
07.09.2016

Boşver marsel abi sen elenmene bak

07.09.2016

Futbola verdigimiz önemi diğer sporlara da versek, basarili sporcular cikarabilirdik.o potansiyel var bizde. Ülkemizde tenise neredeyse hiç ilgi yok.yine de Marsel ilhan ülkemiz baz alındığında basarili sayılır

07.09.2016

bu ne aptalca bi yazi! yanlis anlamadi isem hesap marselin degil. Adam ilk turda elenebilir , ne olmus yani? adama destek olup belkide basarili bir tenis takimi kurulmasina destek olacaginiza kostek olun boyle. Zaten Turkiye neden gelisemiyor sorusunun yaniti sizsiniz. Bu yaziyi okuyunca midem bulandi.

TÜM YORUMLARI OKU (20)