Insight adı verilen bir diğer uzay aracı ise sarsıntıları hedef almış durumda. Ağustos ayı içerisinde 4.2 şiddetindeki şimdiye kadar meydana gelen en büyük depremi saptayan Insight, 94 dakika süren sarsıntıyı da kayıtlara geçmişti. 4 Mayıs tarihinde ise Mars’ta şimdiye kadarki en büyük deprem meydana geldi.
NASA’nın “canavar deprem” olarak tanımladığı doğa olayının daha fazla incelenmesi ile bilim insanları depremin merkezini ve kaynağını belirlemeyi umuyor.
Biz zaten gidemiyoruz :) gidenler düşünsün.. biz kıskanılmaya devam
İlk ay 7369 € ve geçen ay 9485 € aldım, sadece evden online çalıştım. Tam zamanlı bir üniverssite öğrencisiyim ve günde sadece 2 ila 3 saat çalışıyorum. Herkes bu işi denemeli artık sadece bu siteyi kullansın. En iyi sonucu alacağınızdan eminim. Her şeyi buradan okuyun... ........................ JobzCart.COM
Can kaybı yok inşallah