Marmaris'teki Orman Yangınına Tek Bir Uçakla Müdahale Edilmesine Tepkiler Var

Ülkenin güney sahilleri iki gündür yanıyor ve yangınlar henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Marmaris ise yıkımın en çok olduğu bölgelerimizden. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise Marmaris'teki yangınla ilgili bir paylaşım yaptı ama çokça tepki topladı.

Haberin detayları burada 👇

Bazı Otel ve Binalar Tahliye Edildi: Marmaris'te Orman Yangını

Bakanın paylaşımı ise böyle. Paylaşımda tepki çeken ise Türkiye gibi büyük ve riskli bir ülkedeki yangın söndürme ekipmanının yetersiz oluşuydu.

Tepkiler şöyle 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR

Ne 1 tanesi arkadaşlar. Türk Hava kurumuna ait 10 dan fazla Yangın Söndürme Uçağı Ankara' da bunlar tarafından yatırılıyor. Neymiş efendim 6.000 Litre değil de 5.900 Litre su alıyor diye yatırılıyor. İhale açıyorlar ( kendi adamları için) uçakların kapasitesi 6.000 Litre olacak diyorlar şartnamede. Allah sizi kahretsin, düşün artık bu toplumun yakasından. Bir de utanmadan çıkmış dualarımız orman kahramanlarıyla diyor.

29.07.2021

nevşin mengünün bugün yaptığı yayında bir yönetmelik değişmesi sonucu bir çok uçağın kalkış yapamadığı bilgisi söylendi. yönetmeliğe göre uçaklar 5000 litrelik olması gerekiyormuş ve bizde ki uçaklar 4999 litreymiş. hakikaten durum buysa yazıklar olsun!

4900 efendim 100 litre sınırı kasıtlı olarak koydular ormanlar yanarken kaldırmasınlar diye

29.07.2021

Bunun adı düşmanlık. Sadece yazlık saraya harcadıkları paraya onlarca uçak alınırdı, almıyorlar çünkü kendi şatafatları ülkeden daha önemli. Hala tek adam rejiminin nasıl bir bela olduğunu idrak edemeyenler var. Sadece oy pusulası olarak yaşayan kitle de diyor ki uçaklar çok maliyetli. Rahatsız oluyor adamlar yangın için uçak kaldırılmasından. Garip bir şekilde göremiyor anlamak istemiyor. Bu özellik kendi grubuna gelince devre dışı kalıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (26)