Marmaris'in Adı 'Gazi Marmaris' mi Oluyor?

AKP Burdur Milletvekili ve Komisyon Başkanı Reşat Petek, Başkan Vekili Selçuk Özdağ, sözcü Mihrimah Belma Satır ile komisyon üyeleri Ravza Kavakçı Kan, Hüseyin Kocabıyık, Burhanettin Ünsal ve Mehmet Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminde bulunulduğu ve 2 polisin şehit düştüğü saldırının gerçekleştiği otelde ve çevresinde incelemelerde bulunmak üzere Marmaris'e geldi.

Komisyon üyeleri saldırı hakkında detaylı bilgi aldı

Komisyon üyeleri ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yaptığı Grand Yazıcı Mares Otel'deki villada, ardından 30 metre mesafedeki çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Mehmet Şahin'in kaldığı odada inceleme yaparak saldırı hakkında detaylı bilgi aldı.

"Marmaris'e 'gazi' ünvanı verilebilir"

İncelemelerde bulunan heyette yer alan Komisyon sözcücü Mihrimah Belma Satır, Marmaris'in de tarihte ve darbe girişimi gecesinde çok önemli bir yeri bulunduğunu, Marmaris'e de 'Gazi' unvanının verilebileceğini, Muğla milletvekilleri tarafından Meclise teklif getirilmesi halinde kendisinin de bununla ilgili kanun teklifine imza atabileceğini söyledi.

15 Temmuz'un ardından bazı yerlerde isim değişiklikleri yapılmıştı

Kahraman Kazan

15 Temmuz Şehitler Köprüsü

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.12.2016

Gaziantep "Gazi" ünvanını alana kadar kaç yıl boyunca Fransız işgali altında kaldı. Marmaris 2 saatlik dandik bir darbede Cumhurbaşkanı'na evsahipliği yaptı diye mi "Gazi" ünvanı alacak ?

O değilde RTE'ye hâlâ "Gazi" ünvanı vermediler. Ufak ufak oraya ulaşmaya çalışıyorlar sanki.

20.12.2016

Gaziantepli olarak Antep'in bu ünvani nasil aldigini düsünüyorum ve sormadan edemiyorum: Marmarise "Gazi" ünvani verilirse Antep'e ne yüzle Gazi deriz?

TÜM YORUMLARI OKU (60)