Onedio Logo

Marmaris Belediyesi’nden Tepki Çeken Dans Açıklaması: "Görüntülerden Biz de Rahatsızız"

Kapak Görseli

Türkiye’nin en gözde tatil destinasyonlarından olan Muğla’nın Marmaris ilçesindeki bazı işletmelerde yabancı turistlere yönelik yapılan eğlence ve dans gösterileri sosyal medyada tepki çekmişti.

Marmaris Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye olarak bu görüntülerden duyduğumuz rahatsızlık kamuoyu ile aynıdır. Tespit edilen ihlallerle ilgili tutanaklar tutulmakta ve yasal süreçler işletilmektedir' ifadeleri kullanıldı.

Başta Marmaris olmak üzere Akdeniz Bölgesi’ndeki bazı otel ve işletmelerde turistlere yönelik yapılan eğlence ve danslar gündem olmuştu.

Başta Marmaris olmak üzere Akdeniz Bölgesi’ndeki bazı otel ve işletmelerde turistlere yönelik yapılan eğlence ve danslar gündem olmuştu. Görseli

Marmaris Belediyesi'nden, bazı işletmelerde 'dans adı altında sergilenen ve kamuoyunda rahatsızlık yaratan görüntülere' ilişkin yazılı açıklama yaptı. 

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Son günlerde sosyal medyada ve çeşitli platformlarda, Marmaris’te bazı işletmelerde 'dans' adı altında sergilenen ve kamuoyunda rahatsızlık yaratan görüntüler, belediyemiz başta olmak üzere tüm yerel kurumların dikkatindedir. Bu tür görüntüler, Marmaris’in turizm vizyonu ve kent kimliği ile kesinlikle örtüşmemekte; ilçemizin saygınlığına ve kaliteli turizm hedeflerine zarar vermektedir. Marmaris Belediyesi olarak bu görüntülerden duyduğumuz rahatsızlık kamuoyu ile aynıdır. Bu tür olayların önüne geçilmesi ve ilçemizde nitelikli ve sürdürülebilir turizmin sağlanması amacıyla, ilgili tüm kamu kurumlarıyla istişare toplantıları gerçekleştirilmiş ve kapsamlı bir yol haritası belirlenmeye başlanmıştır.

Bu kapsamda; emniyet birimleri ve zabıta ekipleri tarafından gerekli denetimler yapılmakta, zabıta ekiplerimizin ve kolluk kuvvetlerimiz tarafından tespit edilen ihlallerle ilgili tutanaklar tutulmakta ve yasal süreçler işletilmektedir.'

“Herkes elini taşın altına koysun”

“Herkes elini taşın altına koysun” Görseli

Açıklamada, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun, söz konusu işletmelerin uyacağı kuralları düzenlediği hatırlatılarak, 'Marmaris’in geleceğini korumak ve marka değerini yükseltmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu süreçte tüm yetkili kurumların ve sektör paydaşlarının elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Belediye olarak, bu tür olumsuzluklarla mücadele etmekte kararlıyız ve kamu düzenini, yerel değerleri ve turizm kalitesini korumak adına gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz' denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Cüneyt Özdemir’den Marmaris Tepkisi: "Marmaris Sanki Kanunlardan Irak Bir Ada"
"Yeter! Rezil Oluyoruz!" Marmaris, Fethiye Gibi Tatil Yerlerindeki 'Dans Şovları' Vatandaşları İsyan Ettirdi
Yeni İğrençlik Görüntüleri! Marmaris'teki Bir İşletmede Turist Kadınlara Yapılan Taciz Dansı

Popüler İçerikler

Sigaraya Büyük Zam Geliyor: Sigara Fiyatlarına Ortalama 10 TL Zam Yapılacak!
Sigaraya Büyük Zam Geliyor: Sigara Fiyatlarına Ortalama 10 TL Zam Yapılacak!
Boğaziçi Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Diplomasını Yırtan Doruk Dörücü Gözaltına Alındı
Boğaziçi Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Diplomasını Yırtan Doruk Dörücü Gözaltına Alındı
En Düşük Emekli Maaşı Yükseltildi! AKP Grup Başkanı Açıkladı
En Düşük Emekli Maaşı Yükseltildi! AKP Grup Başkanı Açıkladı
YORUMLAR
18.06.2025

30 senelik rezillik bir sosyal medya paylaşımı ile gündem oldu, bu rezilliği 30 senedir göz yuman yerel özel resmi ne kadar kurum varsa alayinizaaa, yapacağınız göreve.. . .

nekadar ipini kopartmış keko varsa sahillerde utanç verici😡😡

18.06.2025

Buralar hep sahte markalı ürün gibi insan görünümlü sahte varlıklarla dolu!

TÜM YORUMLARI OKU (11)