Marmaris Belediye Başkanı dün meydana gelen yangında kül olan ormanlık alanın imara açılmayacağını söyledi.
Marmaris Belediye Başkanı dün meydana gelen yangında kül olan ormanlık alanın imara açılmayacağını söyledi.
Marmaris'in İçmeler Mahallesi'nde çıkan ve Orman İşletme personeli Görkem Hasdemir'in hayatını kaybettiği orman yangınının yarattığı yıkım bugün net şekilde görüntülendi.
BirGün'ün aktardığına göre, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“
Birçok kişinin yangın bölgesinin geleceğine dair endişeleri olduğunu biliyoruz. Turizm bölgelerinde yangın olduğu zaman imara açılacak mı düşüncesi ortaya çıkar. Ama ben şunu söylüyorum; yanan orman alanına herhangi bir inşaat ve yapı yapılması kesinlikle söz konusu değildir. Asla imara açılmayacaktır. Kurumlarla el ele verip yanan alanın tekrar küllerinden doğması için kampanya başlatacağız. Görkem Hasdemir adına hatıra ormanı oluşturmayı teklif edeceğiz.”
Yanan konuma bakılırsa otel olmaması için hiç bir sebep yok
yav he he
orayı yaktıran şahıs size orayı nasıl imara açtıracağının hesabını yapmıştır sayın başkanım insanlar biraz bu olayı unutunca yukarıdan emir gelir kendi araçlarınızla oraya yapılacak olan otele yol yaparsınız bekleyip göreceğiz