Marmaray'da Maske Kavgası: 'Benim İçin Tehlike Arz Ediyor'

Marmaray'da 2 yolcu arasında maske takma tartışması yaşandı. Güvenlik görevlilerin müdahale ettiği tartışma, başka yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Pendik durağındaki Marmaray treninde dün akşam saatlerinde maske takan kadın yolcu, maskesi takılı olmayan başka bir yolcuyu uyardı. İkili arasında tartışma yaşandı. Diğer yolcular da geç kaldıklarını söyleyerek duruma tepki gösterdi. 

Bunun üzerine özel güvenlik görevlilerine haber verildi. Maske takmayan yolcuya tepki gösteren yolcu güvenlik  görevlilerine, 'Bu kişi benim için tehlike arz ediyor. Almanızı istiyorum. Şikayetçi olmayacağım' dedi. Yaşanan tartışma başka yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İşte o anlar 🎥

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
26.03.2022

Zeka kupu yoneticilerimizin verdigi mujde sonrasi boyle kavgalarin cikacagi cok belliydi, gec bile kaldilar. Once maskeleri kaldirdik sonra ayy durun durun toplu tasimadq kaldirmadik maskeleri deyin! Ayrica kavgayi cikaran hanimefendi hakli olabilirsiniz fakat neden bu kadar cirkinlestiniz, kendinizi yordunuz gidin vagonun baska bir yerine olsun bitsin

26.03.2022

Maske kuralsa ve biri takıyorsa polisin yapması gereken o kişi alıp istasyondan çıkarmak. Net!

26.03.2022

Korkutarak insanların psikolojisini bozdular. Hiç bir işe yaramayan maskelerden medet umar hale getirdiler. Kanusuz ve faydasız maske zorunluğu sonsuza kadar sürmeyecek. Avrupa ülkelerinin çoğu bütün kısıtlamaları kaldırdı. Yakında burada da kalkacak yasaklar. Merak ediyorum bu insanlar o zaman ne yapacaklar? Aklını oynatan çok olacak korkarım ki.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ