Marmaray'da Gitar Çalan Genç, Güvenlik Görevlileri Tarafından Yaka Paça Dışarı Atılmaya Çalışıldı

Bir gencin Marmaray'da gitar çaldığı için güvenlik yaka paça dışarı atıldığı anlar kaydedildi. 'Yolcular senden şikayetçi' diyerek genci dışarıya çıkarmak isteyen güvenlik görevlisinin aksine diğer yolcular 'Biz şikayetçi değildik' dedi.

O anlar için 👇

Kaynak: Tele1

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
11.03.2022

sabah işe gidiyorsun yada akşam işten geliyorsun bir başlıyolar zaten yorgunsun birde yasak müzikli vagon yapılsın orda çalsınlar çok isteniyorsa zaten vapurlarımızda bu hizmet var ama zaten yasak insanlarda orda dinlemek istemiyorsa bunu zorla yapmanın anlamı yok güvenlik görevlisinide takdir ettim gayet medeni bir şekilde seni uyardık böyle böyle diyip açıklamasını yapıp insanca çık diyor ama arsız genç zorluk çıkarıyor çünkü biliyor işleri zora sürerse haklı gibi görüncek ben yaka paçalık bir durum görmedim

hayatta hiçbir yeteneğin yok değil mi?

20 defa uyardıgından falan bahsediyor ve karşı cıkma gelmiyor. Eğer bir şey yasaksa ve bunu devamlı suistimal ediyorsan BU YANLIŞ konu her ne olursa. Tabiki hepimiz müziği sanatı seviyoruz en azından bi kısmımız. Lakin yasaksa yasaktır. Ayrıca metrobüs ve metro duraklarında müzik çalma noktaları var. Başvuruyorsun ve ufak bi testten geçirildikten sonra sana bu şansı veriyorlar müziğini yapıyorsun. Kurasızlıklık ve kural tanımamazlı değil mi ülkemizi bu durumlara getiren. Kurallar hepimiz için en baştakinden en alttakine kadar. Lakin imam kahve içerse cemaatte latte ister. ANLAYANA.

Şimdi Toplu taşımanın olduğu bir yerde bu tür faliyetler yasaktır. İnsanların rahatsız olup olmasıda birseyi değiştirmez dolayısyla güvenlik görevlileri kendisine verilen 5188.Sayılı Kanunun 7.Maddesinin İlgili Fıkrası gereği Zor Kullanma Yetkisine sahiptir. Şahsa ilk önce Sözlü Olarak Yasak Olduğunu Söyleyipte gitarcı direndiyse güvenlik zor kullanır.Görevidir yapar.

12.03.2022

elinde gitar olana 5 kişi dalarlar ama elinde bıçak olanı görünce kaçarlar. 👏👏

TÜM YORUMLARI OKU (22)