Marmaray'da Bir Yolcu, Sarılan Gençlere 'Terbiyesizlik Yapmayın, Neden Sevişiyorsunuz?' Diyerek Saldırdı

Marmaray'da yaşanan olayda, bir yolcu karşısında oturan gençlere 'neden sevişiyorsunuz' diyerek tekme tokat saldırdı.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında Marmaray Kartal istasyonunda meydana geldi. Marmaray’daki yolculardan biri, karşısında oturan genç çifte, ‘terbiyesizlik yapmayın, neden sevişiyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi. Gencin de karşılık vermesi üzerine olay bir anda kavgaya dönüştü.

Tepki gösteren yolcuyla, genç yumruklaştı. Marmaray’da bulunan diğer yolcular ise kavgayı ayırmaya çalıştı. Gençler, Kartal istasyonunda inerken, saldırgan kişi ise yoluna devam etti.

Kaynak: Sözcü

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
07.03.2022

Allahsiz kitapsiz diyo bir de sizin yuzunuzden dinden soguduk amk cocugu seni. Keske kardesin yaninda bende olsaydim da bu namus bekcisi serefsize iki yumrukta ben cakaydim. Kartal metro istasyonunda en fazla ne yapmis olabilirler ya

08.03.2022

Bence bunlara bakarak soğuma aç bir oku kitabını sonra da bir araştır tarihini sen soğumayı o zaman görürsün. Bir şey yaptıkları yoktur tamamen kıskançlık kendisi zamanında böyle şeyler yaşayamadığı için onlar da yaşayamasın diye saldırmıştır.

07.03.2022

Amk yobazları bıktık sizden ben

08.03.2022

özgür bir toplumda herkesin vakumuna kimse karışamaz ! isteyen istediğini vakumlar yani saldıramazsın öyle , o saldıran yobazca bu ayıp birşey olabilir ama birbirini vakumlayan çift için gayet normal demek ki . yasamıza göre '' (TCK md.225) “alenen cinsel ilişkide bulunma suçu” veya “teşhircilik suçu” '' herhangi bir suç yok , olmasa duramazdın zaten 1 , bu sana saldırma hakkı vermez polisi ararsın kanunları uygular gereğince buda 2

Sanıyordu ki gençler sinecekti, bu da söylenip duracaktı, kendince iyi bişey yapmış olacaktı. Yumruğu yiyince afalladı, sersemledi godoş.

TÜM YORUMLARI OKU (39)