Marmara BESYO'yu Başörtüsü Yüzünden Okuyamadığını Söyleyen 30 Yaşındaki Kadının Sözleri Tartışma Yarattı

30 yaşında olduğunu ve zamanında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ni başörtüsü yüzünden okuyamadığını dile getiren kadının sözleri gündem oldu.

AKP'ye yakınlığı ile bilinen Mert Armağan'ın 'Kanal Türkiye' isimli YouTube kanalına konuşan kadın sözlerinde, 'BESYO okudum antrenörüm, zamanında o hükümet yüzünden BESYO okuyamadım, şimdi 30 yaşındayım 6 aylık bebeğim var, şu an üniversite 2. sınıftayım' dedi.

Başörtüsü yüzünden zamanında okuyamadığını söyleyen kadının o görüntüleri, Artıbir Kamuoyu ve Pazar Arastırma Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalıskaner tarafından, ''Madem 30 yaşındasın Ak Parti iktidara geldiginde 10 yaşındaydın. Utanmıyorsunuz yalan söylemeye. Algı yönetimi bu olsa gerek' denilerek paylaşıldı.

twitter.com

Ancak o paylaşım insanları ikiye böldü. Hüseyin Çalıskaner'e hak verenler olduğu kadar kadının sözlerinin çarpıtıldığını düşünenler de oldu.

İşte o anlar: 👇

O paylaşıma gelen tepkiler: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
YORUMLAR
24.03.2022

''zamanında o hükümet yüzünden BESYO okuyamadım'' dediği iktidar aynı iktidar.Ama kadın öyle bir anlatıyor ki sanki 2002'den önce okuyamamış gibi. Burada ki algı yönetimi bu aslında;)

24.03.2022

ya 30 yaşındaki bir kadının başörütsü yüzünden okuyamaması imkansız. 34 yaşındayım ben üniversite sonra iken başörtülü okumak serbestti. ilk yılıydı. yalan ağızlarına yuva yapmış.

24.03.2022

Evet, hatta sonra üstleri çıplak, deri taytlı adamlar gelip cimnastik yapmışlar. :d Bugün baş örtüsü ile beden öğretmenliği vs. yapsa yine bu kadını en çok hor görecek kesim, dinci tayfa. Bunu da ayrı bir konu olarak bırakayım buraya.

24.03.2022

ABLAM 40 YAŞINDA BU KONUDAN MUZDARİP OLDU OKULU BIRAKTI AMA DEVLETE HİÇBİR ZAMAN DÜŞMAN OLMADIK ABİM UZMAN ÇAVUŞTU YEMİN TÖRENİNE ANNEM VE ABLALARIM GİREMEDİ BUNLAR OLDU EYVALLAH AMA O ZAMANKİ ARGÜMAN BÖYLEYDİ DEYİP SAYGI DUYDUK AMA HİÇBİR ZAMAN BUNUN EZİKLİĞİNİ YAŞAMADIK, BUNA SIĞINMADIK EEE ABLAM 30UNDAN SONRA OKUDU ŞUAN DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ KILIK KIYAFET İLE İLGİLİ AÇIK VEYA KAPALI KİMSEYİ FARKLI BİR YERE KOYMADIK HALA BUNU KONU EDİNENLERİN AMACI EKONOMİK BAŞARISIZLIKLARIN, İHALELERDE DÖNEN DOLAPLARIN, CUKKA CEBE GİDEN PARALARIN ÜZERİNİ ÖRTMEKTİR. DEVLET İLE HÜKÜMETİ AYIRMASINI İYİ BİLMEK LAZIM. DEVLETİMİZ DAİMA VAR OLSUN AMA HÜKÜMET BUGÜN VAR YARIN YOK.

TÜM YORUMLARI OKU (53)