Marko Marin Trabzonspor'da

Karadeniz ekibi, Chelsea'nin oyuncularından Marko Marin'i 1 yıllığına kiraladı.

Trabzonspor, merakla beklenen bir yıldız transferini daha bitirdi. Karadeniz ekibi, Chelsea'nin orta saha oyuncularından Marko Marin'i 1 yıllığına kiraladı.

Bordo-Mavili ekibin sportif direktörü Süleyman Hurma, Bosna Hersek asıllı Alman orta saha oyuncusu Marko Marin'den sonra kulübü Chelsea ile de her konuda anlaşmaya vardıklarını ve yıldız oyuncuyu 1 yıllığına kiraladıklarını açıkladı.

Forvet arkasındaki tüm pozisyonlarda oynayabilen Alman futbolcunun bu gece İstanbul üzerinden Trabzon'a gideceği ve yarın da sağlık kontrolünden geçip resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Bir müjde daha 

Bu arada Hurma bir müjde daha verdi: 'Taraftarımız meraklanmasın. Biz hangi mevkilerde sıkıntı var biliyoruz. Hafta içinde stoper bölgesine de mutlaka gerekli takviyeleri yapacağız.'

Fanatik

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
İran'da Günlerdir Süren Protestolarda Karşılıklı Can Kayıpları Yaşanıyor
Bir Gurbetçi, Almanya’da Günlük Asgari Ücretle Neler Alınabildiğini Gösterdi